ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΥΠΙ

 

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

 

 

 

Τον ιστορικό Ήφαιστο στο Περιστέρι αντιμετωπίζει σήμερα μεσημέρι Σαββάτου στις 3 ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. Η ομάδα της πόλης μας φιλοξενείται σε μία πολύ δύσκολη έδρα από μία δυνατή ομάδα και όλη την εβδομάδα που πέρασε ο προπονητής του χαϊδαριώτικου σωματείου Νίκος Παπαρούνης δούλεψε πάρα πολύ με τους συνεργάτες του και τους παίκτες του για το συγκεκριμένο ματς.
Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου πάει… διαβασμένος στο Περιστέρι και πανέτοιμος για μία ακόμη… μάχη στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου, όπου μέχρι τώρα ο σύλλογος της πόλης μας έχει κάνει εξαιρετική πορεία και πάνω σε αυτό τον δρόμο θέλει να συνεχίσει.
«Πράγματι αντιμετωπίζουμε ένα αξιόμαχο σύνολο, με πολύ καλές μονάδες σε όλες τις γραμμές, ομάδα η οποία έχει πολλά αξιοσημείωτα στοιχεία όσο αφορά την ταχυδυναμική της εντός του αγωνιστικού χώρου. Ο Ήφαιστος θεωρώ ότι είναι μια από τις πολύ δυνατές ομάδες του ομίλου και τις προηγούμενες μέρες δουλέψαμε ακόμη παραπάνω με τους παίκτες μου προκειμένου να μελετήσουμε τον αντίπαλο και να πάμε καλά προετοιμασμένοι σε αυτή την αναμέτρηση», τόνισε ο Νίκος Παπαρούνης και συμπλήρωσε: «Είναι ένα ακόμη παιχνίδι που εντάσσεται στην αρχική φιλοσοφία μας, όπου ρίχνουμε 100% τις δυνάμεις μας σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι και θα πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα μας, με σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο, αλλά και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας για να αποσπάσουμε το καλύτερο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, το οποίο θα ευχαριστηθούν από πλευράς ποιότητας οι φίλαθλοι που θα το παρακολουθήσουν».
Ο Ήφαιστος είναι δυνατός στην έδρα του, καθώς έχει 3 νίκες (ΑΟ Χαϊδαρίου, Γλυφάδα, Αγία Ελεούσα) και μοναδική ήττα την 2η αγωνιστική από τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό με 0-1, ενώ συνολικά τα τέρματα εντός Περιστερίου για τον Ήφαιστο είναι 7-3 υπέρ του. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είναι και σε καλό φεγγάρι, καθώς έχουν «χτίσει» ένα καλό αήττητο τις τελευταίες 4 αγωνιστικές, όπου μετά την εκτός έδρας ήττα τους την 5η αγωνιστική από τον Φωστήρα Ηλιούπολης με 2-0, συνέχισαν με 3 νίκες και μία (1) ισοπαλία.
Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, εκτός από διαβασμένος και με καλή ψυχολογία όπως πάντα, πάει και με περισσότερα… βέλη στην φαρέτρα του, καθώς στην διάθεση του Νίκου Παπαρούνη για το παιχνίδι θα είναι οι Ρούπι, Μπάκας Π., που έλειψαν από το εντός έδρας ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Κένταυρο Βριλησσίων (νίκησε εντός έδρας ο Θρίαμβος με 3-0). Ο Γρηγόρης Ρούπι, είχε πάθει διάστρεμμα την περασμένη Παρασκευή στην προπόνηση και μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα από προχθές Πέμπτη, ενώ στο πρόγραμμα μπήκε όλη την εβδομάδα και ο Παναγιώτης Μπάκας, που είναι απολύτως εντάξει μετά την εγχείριση στους φρονιμίτες. Στην αποστολή θα είναι σίγουρα και ο Τσαγιάννης, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες, παρά τις στρατιωτικές υποχρεώσεις, ακολούθησε και αυτός κανονικά το πρόγραμμα.
Εκτός πλάνων είναι μόνο ο τερματοφύλακας Στέλιος Σκυριώτης. Ο έμπειρος πορτιέρο και εκ των αρχηγών του ποδοσφαιρικού τμήματος, αυτή την εβδομάδα που διανύουμε ξεκίνησε το ελαφρύ τρέξιμο, ενώ από Δευτέρα θα χρησιμοποιήσει και μπάλα.
Έπειτα από 9 αγωνιστικές ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι στην 2η θέση του 1ου ομίλου με 22 βαθμούς έχοντας 7 νίκες, μία (1) ισοπαλία, μία (1) ήττα και σύνολο τερμάτων 21-5, ενώ ο γηπεδούχος Ήφαιστος είναι στην 6η θέση με 17 βαθμούς, έχοντας 5 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 11-7.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αντωνίου με βοηθούς τους Χριστοδούλου και Απτόσογλου.