ΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, αν και καλύτερος σε γενικές γραμμές, ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον Ήφαιστο με 1-0.
Η ομάδα της πόλης μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε δοκάρι σε φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ του Αποστολόπουλου στο 28΄, αλλά βρήκε απέναντι της έναν Ήφαιστο με σφιχτές γραμμές, ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης στο 43΄ σε φάση που ξεκινάει από φάουλ πάνω στον Αλέξανδρο Μπάκα στο κέντρο του γηπέδου. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε ο… λαβωμένος Μπερτσιάς (φώτο) που τραυματίστηκε. Στην επανάληψη ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με τον Θρίαμβο να έχει κυκλοφορία της μπάλας, να προσπαθεί να διασπάσει τις γραμμές του Ηφαίστου και κάπου εκεί να τελειώνει η υπόθεση με τον Θρίαμβο να γνωρίζει την 2η ήττα του στο πρωτάθλημα.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Μπάκας Αλ. (48΄ Μπανιάς), Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσούκης, Τσιούλος, Αποστολόπουλος, Μπερτσιάς (46΄ λ.τ. Τσαγιάννης), Κακλαμάνος, Ρούπι (85΄ Μπάκας Π.).