ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ (ΜΕΙΟΝ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ) Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Με –7 βαθμούς (…όχι κελσίου!!!) διαφορά στην βαθμολογία από τους 2ους Χαραυγιακό, Παπάγο, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, ακριβώς στην 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, επικράτησε εύκολα με 3-0 στο σημερινό μεγάλο εντός έδρας παιχνίδι (ντέρμπι;) με τον Χαραυγιακό και αναδείχθηκε κυριολεκτικά Πρωταθλητής Χειμώνα πηγαίνοντας ασορτί και με τις καιρικές συνθήκες, που επικρατούν στην χώρα μας.
Ποδοσφαιρικό… αφεντικό, όχι μόνο της πόλης του Χαϊδαρίου, αλλά και του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, το σύνολο – μοντέλο του προπονητή Νίκου Παπαρούνη «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον ιστορικό Χαραυγιακό με 3-0, αφήνοντας τον πίσω του και στην 2η θέση με διαφορά –7 βαθμών. Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έπειτα από 15 αγωνιστικές και την ολοκλήρωση του α΄ γύρου στον 1ο όμιλο της Α΄ Αθήνας, αναδείχθηκε τυπικά, επίσημα και κυριολεκτικά πρωταθλητής χειμώνα, καθώς κατοικοεδρεύει στην 1η θέση με 37 πόντους, έχοντας 12 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 2 ήττες και σύνολο τερμάτων 37-10. Μάλιστα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου με την παραγωγικότητα των 37 γκολ, έχει και την καλύτερη επιθετική γραμμή όλης της Α΄ Αθήνας (συμπεριλαμβανομένου και του 2ου ομίλου – σύνολο 32 ομάδες).
Μετά λοιπόν και το κλείσιμο του α΄ γύρου, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου μπαίνει με διαφορετικό αέρα στις υπόλοιπες 15 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όπου πλέον είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι με τον Χαραυγιακό, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου κράτησε για 2η συνεχόμενη σεζόν την παράδοση, καθώς πέρυσι (2015-2016) είχε «φιλοδωρήσει» τον Χαραυγιακό με 3-1, ενώ σήμερα πιστός στο καθήκον του «έριξε» πάλι την… ταρίφα της 3άρας (3-0). Επίσης ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου με την σημερινή του νίκη έσπασε το φετινό αήττητο του Χαραυγιακού, πράγμα που είχε συμβεί και πέρυσι, όπου ο Θρίαμβος ήταν η πρώτη ομάδα που είχε νικήσει τον Χαραυγιακό.
Σκόρερ στο 3-0 κατά του Χαραυγιακού ήταν ο 20χρονος Χρήστος Τσαγιάννης (φώτο) που σημείωσε 2 γκολ (4΄ και 86΄), ενώ το άλλο γκολ (65΄) πέτυχε ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος, ο οποίος είχε σημειώσει γκολ και στο περσινό 3-1 κατά του Χαραυγιακού.
Στα αξιοσημείωτα της σημερινής συνάντησης για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ήταν η επιστροφή στην 11άδα του αρχηγού και έμπειρου πορτιέρο Στέλιου Σκυριώτη, ο οποίος πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ έπειτα από 11 αγωνιστικές και 3 μήνες, καθώς είχε τραυματιστεί στο πόδι στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με την Αργυρούπολη.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Μπάκας Αλ., Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος, Τσαγιάννης, Τσούκης, Αποστολόπουλος (75΄ Μπάκας Π.), Κακλαμάνος (57΄ Κανελλόπουλος), Ρούπι (87΄ Μπανιάς).