ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ: ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΦΩΣΤΗΡΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

 

 

 

Ο πρωταθλητής χειμώνα του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ Θρίαμβος Χαϊδαρίου μπαίνει αύριο στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος για το τελικό ντεμαράζ των 15 αγωνιστικών και η πρωτοπόρος ομάδα της πόλης μας υποδέχεται για την 16η αγωνιστική τον Φωστήρα Ηλιούπολης.
Ο προπονητής του Θριάμβου Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης (φώτο) σε δηλώσεις του επεσήμανε τις δυσκολίες του αγώνα τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Κάθε παιχνίδι για μας είναι σημαντικό και το αντιμετωπίζουμε ως ένα μικρό τελικό. Κάναμε έναν πολύ καλό α΄ γύρο, αλλά αυτό δεν μπορεί να σημαίνει τίποτα ακόμη. Ένα πρωτάθλημα τελειώνει την τελευταία αγωνιστική. Ειδικά ο αυριανός αγώνας με τον Φωστήρα Ηλιούπολης έχει πολλές ιδιαιτερότητες, καθώς υποδεχόμαστε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του ομίλου, η οποία είναι αήττητη εδώ και 7 αγωνιστικές. Από μόνο του αυτό το στατιστικό στοιχείο λέει πολλά. Κυρίως ότι θα βρούμε απέναντι μας ένα πολύ καλά οργανωμένο αγωνιστικό σύνολο και οι παίκτες μου πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, αν θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη. Για εμάς δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χαλάρωσης, γι’ αυτό επισημαίνω ότι δεν παίζει ρόλο το ότι εμείς είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Επαναλαμβάνω ότι απέναντι μας θα είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο, που κυριολεκτικά κάνει εκπληκτική πορεία ως τώρα και θα μας βάλει δύσκολα. Από πλευράς μας εμείς έχουμε δουλέψει πολύ και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε σοβαροί για να φτάσουμε στον στόχο μας».
Αγωνιστικά ο Νίκος Παπαρούνης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μπερτσιά που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα (ξεκίνησε το τρέξιμο), τον Σπύρο Τσούκη που κάνει ειδική αγωγή για το γόνατο του, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αλέξη Κακλαμάνου που προέρχεται από ίωση. Ίσως μετά από πολύ καιρό ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα ο Δημήτρης Παπαναστασίου.


Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
Το πρωί της Κυριακής 15 Ιανουαρίου (αύριο) θα γίνει η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου, στην αίθουσα του Δήμου Χαϊδαρίου. Πιο συγκεκριμένα στην πρόσκληση αναφέρονται τα εξής: «Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας, σας προσκαλούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και ώρα 10:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου (Δημαρχείο Χαϊδαρίου).
Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας να συμβάλουν με τρόφιμα -φάρμακα ή, χρήματα προκειμένου να δοθούν στο Χριστουδούλειο Ίδρυμα, βοηθώντας το εξαίρετο έργο τους».


Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Μιχάλης Θεοδοσιάδης