ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ… ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Μόνο… κουτσοφλέβαρος δεν είναι ο μήνας για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, καθώς η ομάδα της πόλης μας μετά την εκτός έδρας σημερινή νίκη με 2-0 επί της Αγίας Ελεούσας, έκανε πιο μεγάλη, αλλά και σίγουρη… την διαφορά στην βαθμολογία από 2ο Χαραυγιακό, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 2-2 εντός έδρας με τον Ήφαιστο Περιστερίου. Έτσι μετά και την 19η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας και 11 αγωνιστικές πριν την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου… ατενίζει από την κορυφή έχοντας 47 βαθμούς, ενώ ο Χαραυγιακός έπεται με 40 πόντους. Ολοταχώς πλέον για την κατάκτηση του τίτλου ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, που και ψυχολογικά μετά την σημερινή… γκέλα του Χαραυγιακού, αποκτά ξεκάθαρο προβάδισμα.
Όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι στο ΔΑΚ Αιγάλεω, ο Θρίαμβος έφτασε εύκολα στη νίκη με 0-2 απέναντι στο νεανικό σύνολο της γειτονικής ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Στο 9΄ ο Μπανιάς με κεφαλιά πέτυχε το 0-1 και στο 64΄ ο φορμαρισμένος Αποστολόπουλος σημείωσε το 0-2. Ο Αποστολόπουλος είχε δοκάρι στο 35΄, όπως και ο Ρούπι με τρομερό σουτ στο 75΄.
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Παναγιώτου, Γεωργάς, Ζαχαριουδάκης (72΄ Σωτηρίου), Σιέκας (62΄ Σταμόπουλος), Καρύδης, Τουβάκης, Παπαναστάσης, Παπαδόπουλος (50΄ Μπαμπίκης), Γεροκωνσταντής, Κύβελος, Καρατζάς.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Μπάκας Αλ., Καλιακούδας (73΄ Υφαντής), Κανελλόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος, Κακλαμάνος (82΄ Μπάκας Π.), Μπανιάς, Αποστολόπουλος, Ρούπι, Παπαναστασίου (65΄ Τσαγιάννης).