ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ: ΑΓΩΝΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ

 

ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΦ

 

 

 

Την άποψη του ότι το σημερινό εντός έδρας ματς με το Ρουφ για την 20η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας έχει τον χαρακτήρα υψηλής αγωνιστικής επικινδυνότητας για την ομάδα του, εξέφρασε ο προπονητής του πρωτοπόρου της κατηγορίας Θριάμβου Χαϊδαρίου, Νίκος Παπαρούνης (φώτο).
Το Ρουφ έρχεται την 20η αγωνιστική στο Χαϊδάρι για να αντιμετωπίσει τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου έχοντας «χτίσει» αήττητο σερί 14 αγωνιστικών (7 νίκες, 7 ισοπαλίες) και μάλιστα η τελευταία ήττα του είναι την 5η αγωνιστική στις 15 Οκτωβρίου 2016, όταν το Ρουφ είχε χάσει εντός έδρας από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου με 1-0.
«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία συγκαταλέγεται στις πιο ιστορικές της Αθήνας. Η ιστορία για μένα και η φανέλα πάντα παίζουν μεγάλο ρόλο. Επίσης υποδεχόμαστε μία ομάδα, η οποία ξεκίνησε μέσα στο γκρουπ των φαβορί για την άνοδο και ομάδα η οποία έρχεται στην έδρα μας χωρίς να έχει χάσει παιχνίδι εδώ και 14 αγωνιστικές. Μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό όλο αυτό το διάστημα, μία ομάδα η οποία έχει σταθερότητα και μία ομάδα η οποία σίγουρα απέκτησε αυτοπεποίθηση και δεν θέλει να χάνει», τόνισε ο Νίκος Παπαρούνης και συμπλήρωσε: «Είναι αγώνας υψηλής επικινδυνότητας για μας και θέλουμε να τον κερδίσουμε. Έχουμε δουλέψει όλο το τελευταίο διάστημα πολύ καλά με τους παίκτες μου, και μάλιστα τους έχω επισημάνει διεξοδικά τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε για να πάρουμε τη νίκη απέναντι στο Ρουφ. Εμείς από την πλευρά μας θέλω να κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και ελπίζω να είμαστε οι νικητές».
Ο Νίκος Παπαρούνης, εκτός του Σπύρου Τσούκη, που ακολουθεί ειδικό θεραπευτικό πρόγραμμα (για το γόνατο) και γενικώς προφυλάσσεται για να επανέλθει πιο δυνατός σε λίγο χρονικό διάστημα, θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεση του και θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα.
Η ομάδα της πόλης μας θέλει τη νίκη για να διατηρήσει την διαφορά των 7 βαθμών από τον 2ο Χαραυγιακό, μπαίνοντας στην τελική ευθεία των 10 αγωνιστικών που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Μια διαφορά 7 βαθμών, που όπως και να το κάνουμε, αποτελεί ένα καλό «μαξιλάρι» ασφαλείας!
Έπειτα από 19 αγωνιστικές ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι στην κορυφή με 47 βαθμούς έχοντας 15 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 45-11. Το φιλοξενούμενο Ρουφ είναι στην 5η θέση με 34 βαθμούς έχοντας 9 νίκες, 7 ισοπαλίες, 3 ήττες και τέρματα 28-13.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ στο Χαϊδάρι, αρχίζει στις 3 το μεσημέρι και διαιτητής θα είναι ο Μπαϊρακτάρης με βοηθούς τους κ.κ. Κουτσογιάννο και Καφρίτσα.