ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ

 

ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Στον δρόμο των νικηφόρων αποτελεσμάτων επέστρεψε ο πρωτοπόρος Θρίαμβος Χαϊδαρίου, ο οποίος στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας και έπειτα από τις δύο τελευταίες σερί ισοπαλίες με Κένταυρο Βριλησσίων και Ήφαιστο Περιστερίου, νίκησε σε εκτός έδρας παιχνίδι στον Υμηττό με 1-0 τον Θρίαμβο Αθηνών.
«Στεγνό» στο τελικό 0-1 υπέρ του Θριάμβου Χαϊδαρίου, που, όμως, ήταν δίκαιο, καθώς η ομάδα της πόλης μας, εκτός από πιο ποιοτική, ήταν και καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, όπου σε καμία στιγμή δεν κινδύνευσε. Μάλιστα θα μπορούσε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου να έχει «καθαρίσει» πιο νωρίς το ματς, αλλά τα σουτ των Τσούκη στο 23΄ και Μπερτσιά στο 44΄ βρήκαν τα δοκάρια της εστίας του Θριάμβου Αθηνών. Το γκολ της νίκης για το χαϊδαριώτικο σωματείο σημείωσε ο Κακλαμάνος (φώτο) στο 68΄ με θαυμάσιο βολ – πλανέ!
Έπειτα από 26 αγωνιστικές ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι στην 1η θέση με 60 βαθμούς έχοντας 18 νίκες, 6 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 53-14, ενώ παράλληλα η ομάδα της πόλης μας συνέχισε ένα αήττητο σερί 16 αγωνιστικών (11 νίκες, 5 ισοπαλίες).
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Μπάκας Αλ. (57΄ Μπανιάς), Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος, Μπερτσιάς, Τσούκης, Αποστολόπουλος, Κακλαμάνος (73΄ Κανελλόπουλος), Τσαγιάννης (87΄ Μπάκας Π.).
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Κουνέτας, Γεωργιόπουλος, Ζαρκαδούλας, Δούμουρας, Δράκας, Κλάπης, Αρώνης, Ασημακούλας, Χρήστου (41΄ Κωστόπουλος), Τζανετάκης (71΄ Τάσης), Ευθυμιόπουλος (55΄ Ντουρμίσι).