ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΗΣ

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΟΥΡΚΟΣ

 

 

 

Μια ακόμη προσωπική επιτυχία για τον συμπολίτη μας προπονητή Χρήστο Κιούρκο (φώτο), καθώς χθες το απόγευμα Σαββάτου, η ομάδα του, τα Πετράλωνα, κατέκτησαν και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή του 3ου ομίλου της Β΄ Αθήνας - μία (1) αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος – κερδίζοντας παράλληλα και την πολυπόθητη άνοδο στην Α΄ Αθήνας. Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής η ομάδα του Χρήστου Κιούρκου αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕ Γλυφάδα και έπιασε τους 65 βαθμούς, ενώ η δεύτερη (2η) στην βαθμολογία Τερψιθέα έφερε εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με το Γαλάτσι και έμεινε στους 60 βαθμούς.
Σίγουρα μεγάλη επιτυχία για το νεαρό συμπολίτη μας τεχνικό, ο οποίος κερδίζει την κούπα του πρωταθλητή της Β΄ Αθήνας για δεύτερη (2η) φορά μέσα σε τρία (3) χρόνια, καθώς κάτι τέτοιο είχε επαναλάβει και την σεζόν 2014-2015 με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, τον οποίο ανέβασε στην Α΄ Αθήνας. Στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου διετέλεσε προπονητής και στην Α΄ Αθήνας την περασμένη περίοδο 2015-2016, όπου έλυσε την συνεργασία του πέρυσι στις 14 Μαϊου 2016.
Επίσης να αναφέρουμε ότι επίσης πρωταθλητής, με την ομάδα των Πετραλώνων, αναδείχθηκε ο συμπολίτης μας ποδοσφαιριστής, ο 16χρονος Χρήστος Μπάρκας, που έχει δοθεί ως δανεικός από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στην ομάδα του Χρήστου Κιούρκου, ενώ υπάρχει και περαιτέρω… άρωμα Θριάμβου Χαϊδαρίου στα Πετράλωνα, καθώς παίκτης της ιστορικής ομάδας της Αθήνας από πέρυσι το καλοκαίρι είναι και ο πρώην στόπερ του χαϊδαριώτικου σωματείου, ο Θωμάς Ντούλες.