ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΑΛΛΑ…

 

 

 

Θα «δανειστούμε» την λογοτεχνική λέξη της χαρμολύπης, που συναντάται μόνο στην ελληνική γλώσσα, για να περιγράψουμε το συναίσθημα που επικρατεί στην ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, αμέσως μετά και την σημερινή ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, όπου η ομάδα της πόλης μας έμεινε στο 0-0, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Χαραυγιακό για την 30η και τελευταία αγωνιστική. Δυστυχώς, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου… έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε το νερό του πρωταθλητή, τίτλο που πανηγύρισε ο γηπεδούχος Χαραυγιακός, ο οποίος μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές ήταν πίσω με 7 βαθμούς, αλλά τελικά κατάφερε και έκανε την ανατροπή για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βέβαια, δεν μπορούμε να τα μηδενίσουμε όλα και σίγουρα η φετινή χρονιά για την ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, που κατέπληξε την ποδοσφαιρική Αθήνα, κάλλιστα θα κριθεί εξαιρετική με την πορεία που έκανε… Βέβαια όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι, ειδικά για τον αθλητισμό, ο πρώτος είναι που μετράει…!!!
Όσο αφορά την σημερινή συνάντηση στο γήπεδο της Ηλιούπολης, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ήταν καλύτερος και ειδικά στο α΄ ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι, που και με ισοπαλία πανηγύριζαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έπαιξαν υπέρμετρα δυνατά (κοινώς σκληρά σε ορισμένες περιπτώσεις, πράγμα που άφησε ο εξελίξιμος διαιτητής Μπακογιάννης και σίγουρα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έχει πολλά παράπονα), απέναντι στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, που ήθελε μόνο τη νίκη.
Ο σύλλογος της πόλης μας έφτασε κοντά στο γκολ με τους Αποστολόπουλο (25΄), Μπανιά (40΄), Μπερτσιά (65΄), ενώ ο Τσούκης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη στο 89΄ (είχε δεχθεί την πρώτη στο 59΄).
Έπειτα από 30 αγωνιστικές ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου κατέλαβε την 2η θέση με 67 βαθμούς έχοντας 20 νίκες, 7 ισοπαλίες, 3 ήττες και τέρματα 63-18, ενώ ο Χαραυγιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής με 69 βαθμούς έχοντας 20 νίκες, 9 ισοπαλίες, μία (1) ήττα και τέρματα 50-16.
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Τάγκαλος, Ράμμος, Βαζούκης, Κωνσταντόπουλος, Τουγούντζογλου, Μακρυγιάννης (59΄ Κουντουριώτης), Φωστέρης, Αναστασόπουλος, Μπίτιλης (82΄ Παϊκόπουλος), Γιαννόπουλος (72΄ Ζήσης).
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Τσιούλος, Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Μπανιάς, Μπερτσιάς, Τσούκης, Αποστολόπουλος (80΄ Παπαναστασίου), Κακλαμάνος, Τσαγιάννης.