ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

TSIOU18 TRIADA

 

 

Παίζοντας με πείσμα, ψυχή, αλλά και με ποδοσφαιρική λογική, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου νίκησε εντός έδρας με 3-2 το αξιόμαχο σύνολο του Μικρασιατικού και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ σημείωσε το παρθενικό του νκηφόρο αποτέλεσμα. Νίκη ψυχολογίας πρωτίστως για την ομάδα του Διονύση Κατραμάδου, η οποία ήθελε όσο τίποτα άλλο τους τρεις βαθμούς και μπήκε αποφασιμένη από το 1΄ για να πάρει αυτό που ήθελε. Σε γενικό συμπέρασμα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου πήρε δίκαια τη νίκη. Ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Στο 42΄ έπειτα από κόρνερ του Κακλαμάνου ο Αλέξανδρος Μπάκας (μεσαία φώτο) με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Στο ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48΄ ο Μικρασιατικός ισοφάρισε (1-1). Μετά το 1-1 ο Κατραμάδος τόνωσε επιθετικά την ομάδα του και στο 60΄ ο Τσιούλος (φώτο αριστερά) με εύστοχο πέναλτι, έπειτα από ανατροπή του Αποστολόπουλου, πέτυχε το 2-1. Στο 72΄ οι φιλοξενούμενοι έπειτα από στημένη μπαλιά, ισοφάρισαν (2-2) εκ νέου. Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, όμως, είχε πείσμα και επιμονή και στο 86΄ ο Αλέξης Κακλαμάνος (φώτο δεξιά) μετά από κάθετη μπαλιά «έγραψε» το τελικό 3-2.
Άριστη η διαιτησία του Άγγελου Ζαραβίνου.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Γιαννόπουλος, Δάρρας, Μπάκας Αλ., Μαούνης, Μπάρκας, Τσιούλος, Μπανιάς, Αποστολόπουλος (84΄ Μπάρδης), Καγιανάς (50΄ Μπάκας Π.), Κακλαμάνος, Εγιορούμ (50΄ Τσαγιάννης).