ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ

 

Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΣΑΤΣΑΜΠΑ

 

ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Την προσεχή Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 λήγει και επίσημα η θητεία της προσωρινής διοίκησης του Θριάμβου Χαϊδαρίου (καθώς την συγκεκριμένη μέρα έχουν προκηρυχθεί εκλογές) υπό την Προεδρία του κ. Δημήτρη Τσατσαμπά (εκ των ιδρυτικών μελών του ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ), διοίκηση η οποία είχε αναλάβει υπό ειδικές συνθήκες το καλοκαίρι που πέρασε, ύστερα από την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Μιχάλη Θεοδοσιάδη από τα διοικητικά του συλλόγου.
Παρά το σοκ που είχε προκαλέσει η τότε διοικητική εξέλιξη, έχοντας αφήσει τον σύλλογο στον αέρα, ο νυν Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Τσατσαμπάς (κεντρική φώτο) μαζί με άλλα μέλη, φίλους και συμπολίτες μας, μπήκαν μπροστά και κράτησαν όρθιο το σωματείο, το οποίο σε αυτό το μεταβατικό χρονικό διάστημα λειτούργησε κανονικά και εύρυθμα, προκειμένου η νέα διοίκηση που θα αναλάβει την προσεχή Κυριακή, να διοικήσει πάνω σε υγιείς και στέρεες βάσεις.
Σε δήλωση, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο κ. Δημήτρης Τσατσαμπάς, ο οποίος δεν θα μετέχει σε αυτήν τη νέα εκλογική διαδικασία, αλλά παραμένει ως απλό μέλος και φίλος του σωματείου, ανέφερε τα εξής: «Σε μια κρίσιμη φάση, που ο ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ είχε βρεθεί σε αδιέξοδο, μου ζητήθηκε από πρόσωπα στενά συνδεδεμένα με τον σύλλογο, να αναλάβω πρωτοβουλίες διεξόδου. Η ιδρυτική σχέση μου με τον Θρίαμβο, καθώς και η σημασία της προσφοράς του στα κοινωνικά και αθλητικά δρώμενα της πόλης μας ήταν οι λόγοι, που αποδέχτηκα την πρότασή τους. Ακολούθησε ο ορισμός προσωρινής Διοίκησης, όπου μαζί με μέλη, φίλους και γονείς από τις Ακαδημίες αναλάβαμε την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας του. Από τα μέσα του καλοκαιριού και στους τρεις επόμενους μήνες μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., που αναλάβαμε αυτή την ευθύνη, δουλέψαμε με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση της ομαλής συνέχειας του συλλόγου. Ανεξάρτητα από την όποια σεβαστή άποψη για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας, η πραγματικότητα είναι ότι από την έναρξη της αθλητικής σεζόν όλα τα τμήματα του συλλόγου λειτουργούν κανονικά και ικανοποιητικά.
Φίλες και φίλοι του Θριάμβου, τώρα που ο σύλλογος ξαναμπήκε σε στέρεη τροχιά, ο ρόλος μου, ως Προέδρου της προσωρινής Διοίκησης, όπως και των υπολοίπων μελών του τωρινού Δ.Σ., τα οποία και ευχαριστώ για την ουσιαστική και πολύτιμη βοήθειά τους, ολοκληρώθηκε. Πολύ σύντομα τα μέλη του Θριάμβου θα κληθούν όπως ορίζεται από το Νόμο, να επιλέξουν τη Διοίκηση του συλλόγου για τα επόμενα τρία χρόνια. Σε αυτή τη διαδικασία δε θα είμαι υποψήφιος. Θα είμαι, όμως, πάντα στη διάθεση του συλλόγου σε κάθε δύσκολη στιγμή του. Καλή συνέχεια με υγεία και επιτυχίες σε όλες τις ομάδες του Θριάμβου».
Να υπενθυμίσουμε την προσωρινή διοίκηση του Θριάμβου Χαϊδαρίου, η οποία είχε αναλάβει εν μέσω του θέρους – πριν τρεις μήνες περίπου – και η σύνθεση της είχε ως εξής:


1. Δημήτριος Τσατσαμπάς Πρόεδρος
2. Στέφανος Παπαθανασίου Αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός (Υπεύθυνος Ποδοσφαίρου)
3. Θεόδωρος Δριβαλιάρης Αντιπρόεδρος (TeamManagerVolley)
4. Κωνσταντίνος Ζουμπουρίδης Γενικός Γραμματέας
5. Δημήτριος Χατζούδης Ταμίας
6. Ευθαλία Κιάκου Ειδικός Γραμματέας
7. Γεώργιος Γεωργακόπουλος Έφορος Υλικού
8. Ηλίας Ηλιόπουλος Υπεύθυνος Επικοινωνίας
9. ΝικόλαοςΔιαμαντούδης Assistant Team Manager Volley
10. Δημήτρης Καβαλαράκης Αναπληρωτής γενικός αρχηγός ποδοσφαίρου
11. Φώτης Σιβρής Μέλος
12. Θεόδωρος Γκαρδιακός Μέλος
13. Ανδρέας Φαράκλας Μέλος
14. Κώστας Γουρδομιχάλης Μέλος
15. Γεώργιος Φωτάκης Μέλος
16. Αθανάσιος Νικολόπουλος Μέλος
17. Εμμανουήλ Παπαμανώλης Μέλος
18. Ισίδωρος Θεοτοκάς Μέλος
19. Δημήτριος Βασιλόπουλος Μέλος
20. Ιωάννης Τοπολιάτης Μέλος