ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

 

ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΚΕΝΤΡΗΣ ΚΑΙ ΣΑΦΡΑΣ ΣΤΙΣ  ΕΠΑΛΞΕΙΣ

 

TSK

 

 

Ημέρα εκλογών η Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, όχι μόνο για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, αλλά και για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Τα μέλη του χαϊδαριώτικου σωματείου, όπου η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από προηγούμενες φορές - καθώς η προσωρινή διοίκηση Τσατσαμπά έκανε ανοίγματα προς όλες τις πλευρές και τους συμπολίτες μας – καλούνται να εκλέξουν το νέο 20μελές ΔΣ, που θα έχει 3ετή θητεία. Στον Προεδρικό θώκο, έπειτα από ένα διάλειμμα ολίγων μηνών και ενώ τα πράγματα έχουν καταλαγιάσει, αναμένεται να επιστρέψει ο συμπολίτης μας – επιτυχημένος επιχειρηματίας εστίασης – κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης (κεντρική φώτο - πρώτος από αριστερά). Ο εν λόγω παράγοντας, που από την ανάμειξη του με τον σύλλογο πριν λίγα χρόνια, είχε κάνει τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου υπολογίσιμο μέγεθος σε όλα τα επίπεδα δαπανώντας αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά για τα δεδομένα του σωματείου, είχε αποχωρήσει με αιχμές στα τέλη περασμένης αγωνιστικής σεζόν. Επειδή, όμως, κατά την γνωστή λαϊκή ρήση… το αίμα νερό δεν γίνεται, και καθώς υπήρχαν πιέσεις προς το πρόσωπο του από φίλους, μέλη του συλλόγου και συμπολίτες μας, ο Θεοδοσιάδης δεν άφησε το οικοδόμημα του να καταρρεύσει, από τις αρχές της φετινής αγωνιστικής περιόδου είναι αθόρυβα, αλλά ενεργά, δίπλα στην ομάδα και από το μεσημέρι της Κυριακής, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα ηγηθεί της νέας διοίκησης.
Οι υποψηφιότητες για το νέο ΔΣ «κλείδωσαν» σύμφωνα με το καταστατικό την περασμένη Πέμπτη το βράδυ. Στο νέο ΔΣ ένα από τα νέα πρόσωπα, που θα εισέλθουν, είναι ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Κέντρης (κεντρική φώτο - δεξιά), ενώ τον σύλλογο αναμένεται να ενισχύσει και ο πρώην Πρόεδρος του Δάσους Χαϊδαρίου κ. Γιώργος Σαφράς (κεντρική φώτο, στην μέση και έχοντας δίπλα του τον Μιχάλη Θεοδοσιάδη), ο οποίος εγγράφηκε μέλος του σωματείου, αλλά δεν θα μετέχει στην εκλογική διαδικασία. Πάντως θα αναλάβει πόστο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, θέμα που θα χειριστεί ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης.
Ενδεικτικά, και με τις πληροφορίες που υπάρχουν, όσο αφορά άλλα ονόματα που θα μετέχουν στο νέο ΔΣ, θα είναι ο νυν Αντιπρόεδρος, Γενικός Αρχηγός και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Στέφανος Παπαθανασίου, ο έτερος Αντιπρόεδρος κ. Θεόδωρος Δριβαλιάρης (Team Manager Volley), ο Γενικός Γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Ζουμπουρίδης, επιστρέφουν οι κ.κ. Δρούγκας, Μπανάκος (δεν μετείχαν στην προσωρινή διοίκηση), ενώ νεοεισελθείς θα είναι ο κ. Πενταράκης.
Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 9 και 10 «Περί Γενικής Συνέλευσης και Αρχαιρεσιών» του Καταστατικού του Σωματείου Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, καλούνται τα μέλη του να δώσουν το παρών στην εκλογική γενική Συνέλευση στις 12/11/2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 10 πμ στα γραφεία του Σωματείου, Ιερά Οδός 255, με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
Παρουσίαση και Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού από 20/7/2017 έως 10/11/2017.
Παρουσίαση και Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού από 20/7/2017 έως 10/11/2017.
Ανακοίνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Απαλλαγή μελών Δ. Σ. για τον Οικονομικό και Διοικητικό Απολογισμό από 20/7/2017 έως 10/11/2017.
Εκλογή 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής.
Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου σύμφωνα με το άρθρο 10 του Καταστατικού.
α. Εκλογή 15 τακτικών μελών του Δ.Σ. και 5 αναπληρωματικών.
β. Εκλογή 3 τακτικών μελών της Ε.Ε και 2 αναπληρωματικών.
Σε περίπτωση μη απαρτίας την παραπάνω μέρα και ώρα, η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης θα επαναληφθεί, την αμέσως επόμενη Κυριακή 19/11/2017 την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης και με όσα μέλη παρευρεθούν.
Να σημειώσουμε ότι στην τελευταία επίσημη δήλωση του ο Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του Θριάμβου Χαϊδαρίου κ. Δημήτρης Τσατσαμπάς, ο οποίος δεν θα είναι μεταξύ των υποψηφίων, αλλά παραμένει μέλος και φίλος του σωματείου, τόνισε: «Σε μια κρίσιμη φάση, που ο ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ είχε βρεθεί σε αδιέξοδο, μου ζητήθηκε από πρόσωπα στενά συνδεδεμένα με τον σύλλογο, να αναλάβω πρωτοβουλίες διεξόδου. Η ιδρυτική σχέση μου με τον Θρίαμβο, καθώς και η σημασία της προσφοράς του στα κοινωνικά και αθλητικά δρώμενα της πόλης μας ήταν οι λόγοι, που αποδέχτηκα την πρότασή τους. Ακολούθησε ο ορισμός προσωρινής Διοίκησης, όπου μαζί με μέλη, φίλους και γονείς από τις Ακαδημίες αναλάβαμε την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας του. Από τα μέσα του καλοκαιριού και στους τρεις επόμενους μήνες μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., που αναλάβαμε αυτή την ευθύνη, δουλέψαμε με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση της ομαλής συνέχειας του συλλόγου. Ανεξάρτητα από την όποια σεβαστή άποψη για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας, η πραγματικότητα είναι ότι από την έναρξη της αθλητικής σεζόν όλα τα τμήματα του συλλόγου λειτουργούν κανονικά και ικανοποιητικά.
Φίλες και φίλοι του Θριάμβου, τώρα που ο σύλλογος ξαναμπήκε σε στέρεη τροχιά, ο ρόλος μου, ως Προέδρου της προσωρινής Διοίκησης, όπως και των υπολοίπων μελών του τωρινού Δ.Σ., τα οποία και ευχαριστώ για την ουσιαστική και πολύτιμη βοήθειά τους, ολοκληρώθηκε. Πολύ σύντομα τα μέλη του Θριάμβου θα κληθούν όπως ορίζεται από το Νόμο, να επιλέξουν τη Διοίκηση του συλλόγου για τα επόμενα τρία χρόνια. Σε αυτή τη διαδικασία δε θα είμαι υποψήφιος. Θα είμαι, όμως, πάντα στη διάθεση του συλλόγου σε κάθε δύσκολη στιγμή του. Καλή συνέχεια με υγεία και επιτυχίες σε όλες τις ομάδες του Θριάμβου».