ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΜΕ ΤΑΣΣΗ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 

 

ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

TASS18

 

 

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ο οποίος επικράτησε δίκαια με 2-1 επί της ισχυρής Αγίας Παρασκευής, σε ένα από τα ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας. Από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Χρήστος Τάσσης (φώτο), ο Θρίαμβος είναι αήττητος σε 6 αγωνιστικές (4 νίκες, 2 ισοπαλίες), ενώ αυτή ήταν η 3η σερί νίκη για την ομάδα της πόλης μας.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5΄ (1-0), αλλά οι παίκτες του Θριάμβου δεν επηρεάστηκαν και ισορρόπησαν το παιχνίδι. Με την πάροδο του χρόνου και παίζοντας ήρεμα, αλλά αποφασιστικά, ο Θρίαμβος έφτασε στην ισοφάριση με τον Τσαγιάννη στο 44΄ (1-1), ο οποίος σκόραρε με σουτ. Τη μεγάλη νίκη για το χαϊδαριώτικο σωματείο έδωσε με κεφαλιά στο 75΄ ο Μπανιάς, «γράφοντας» το τελικό 1-2.
Έπειτα από 20 αγωνιστικές ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι στην 8η θέση με 32 βαθμούς έχοντας 9 νίκες, 5 ισοπαλίες, 6 ήττες και σύνολο τερμάτων 22-20.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τικταπανίδης, Χατζίου, Παναγόπουλος (75΄ Μιχαλόπουλος), Δρόσης (13΄ Σκλαβενίτης), Βελέντζας (18΄ Μπέκος), Σκούρας, Τζίτζης, Μαυρομματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος, Λαζόπουλος (52΄ Μπαλατσούρας).
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Γιαννόπουλος, Δάρρας, Μπάκας, Φατιόν, Μαούνης, Μπανιάς, Κακλαμάνος, Αγγέλου (65΄ Γκαρδιακός), Τσαγιάννης (75΄ Μπίκος), Αποστολόπουλος (88΄ Καγιανάς), Μπάρδης (89΄ Φούρλας).