ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

«ΕΦΥΓΕ» Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

ΣΤΑ 46 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ!

 

PAPAV

 

 

Συγκλονισμένη από το σοκ της είδησης του αναπάντεχου χαμού του Σταύρου Παπαβασιλείου είναι η αθλητική οικογένεια του Θριάμβου Χαϊδαρίου, αλλά και όλου του αττικού ποδοσφαίρου. Ο Σταύρος Παπαβασιλείου «έφυγε» ξαφνικά από την ζωή χθες αργά το απόγευμα (οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ανακοπή καρδιάς), μόλις σε ηλικία 46 ετών, σκορπίζοντας θλίψη και οδύνη στους οικείους του και σε όλους όσοι έμαθαν το γεγονός.
Ο Σταύρος Παπαβασιλείου χθες νωρίς το απόγευμα Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2018, ως προπονητής του εφηβικού τμήματος του Θριάμβου Χαίδαρίου, έκανε την καθιερωμένη προπόνηση με τους νεαρούς παίκτες του και αναχώρησε για το σπίτι του στη Νίκαια, όπου λίγο αργότερα βγήκε εκτός οικίας για κάποιες υποχρεώσεις του και ακολούθησε το τραγικό συμβάν.
Ο Σταύρος Παπαβασιλείου, που γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου 1972 και εργαζόταν στον Δήμο Χαϊδαρίου, το τελευταίο διάστημα ήταν προπονητής στο εφηβικό τμήμα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, την περασμένη σεζόν είχε διατελέσει Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου, ενώ στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου είχε ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα έχοντας αγωνιστεί πριν, σε Ολυμπιακό, Αμφιάλη, Φωστήρα, Ατρόμητο Περιστερίου, Αγία Ελεούσα και Ακράτητο. Ο εκλιπών άφησε πίσω του σύζυγο και δύο μικρά παιδιά (το μικρότερο 2 ετών).
Σε ένδειξη πενθους ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ανέβαλε το Σαββατιάτικο προγραμματισμένο παιχνίδι του εφηβικού τμήματος στα πλαίσια του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, ενώ στον αγώνα της ανδρικής ομάδας, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και οι παίκτες του Θριάμβου θα αγωνιστούν φορώντας μαύρο περιβραχιόνιο.
Επίσης, ο Θρίαμβος Χαίδαρίου, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση και με απόφαση του ΔΣ, σύσσωμη η διοίκηση με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Θεοδοσιάδη, θα παραβρεθεί για τον τελευταίο αποχαιρετισμό στον Σταύρο Παπαβασιλείου.
Η κηδεία του θα γίνει το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου 2018, στις 11.45 π.μ. από το Γ΄ Νεκροταφείο!
(Στην κεντρική φώτο, ο Σταύρος Παπαβασιλείου με την κόρη του, λίγες μέρες πριν, και συγκεκριμένα στην χοροεσπερίδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, που έγινε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018).
Καλό ταξίδι Σταύρο…