ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

ARXTHRPAR

 

 

 

Παρότι αγωνίστηκε για 55΄ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σουβαντζόγλου στο 35΄(τελευταίος παίκτης στην άμυνα), η πρωτοπόρος Αγία Παρασκευή πέρασε νικηφόρα από το Χαϊδάρι, όπου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, επικράτησε με 1-0 επί του νεανικού Θριάμβου Χαϊδαρίου, σε παιχνίδι που έγινε στο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» το απόγευμα του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου 2019.

Δεν απόλαυσαν και το πιο ποιοτικό ματς στην ζωή τους οι αρκετοί θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο, σε ένα ματς που στο πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ (0-0) και δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις.

Κάποια καλά στοιχεία μαχητικότητας έδειξαν οι νεαροί παίκτες του Αντώνη Ζαφειριάδη σε αυτό το α΄ ημίχρονο, απέναντι στην σαφώς πιο έμπειρη και φιλόδοξη Αγία Παρασκευή, η οποία δεν είχε βρει τον ρυθμό της, αλλά παράλληλα δεν πιέστηκε και ιδιαίτερα. Στο 35΄ αποβλήθηκε ο Σουβαντζόγλου για αντικανονικό μαρκάρισμα ως τελευταίος παίκτης, γεγονός που ανάγκασε τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Σήφη Βενάκη, να αναδιατάξει το σχήμα του.

Στην επανάληψη, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου στο 68΄ χάνει ευκαιρία με κεφαλιά του Καγιανά και στην εξέλιξη της φάσης η «χρυσή» αλλαγή της Αγίας Παρασκευής, ο Ζαφείρης - που είχε μπει ως αλλαγή τρία (3) λεπτά νωρίτερα – σημείωσε το 0-1, δίνοντας την σημαντική νίκη στην ομάδα του, η οποία για τέταρτο (4ο) σερί αγώνα και από την επίσημη αρχή της σεζόν, κράτησε ανέπαφη την εστία της καταγράφοντας μηδέν (0) στο παθητικό της!

Υπομονή, ηρεμία, πίστη και εμπιστοσύνη χρειάζεται η νεανική ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, ιδιαίτερα σε αυτά τα… επίπεδα της Α΄ Αθήνας, ενώ η ιστορική Αγία Παρασκευή του κόουτς Σήφη Βενάκη, που πήρε… επαγγελματικά τη νίκη, θα προχωρήσει έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Διαιτητής ο Θεόφιλος Δημητρακόπουλος με βοηθούς τους Κοπαλά και Νταρακλίτση.

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Λιανός, Δράμης (85΄ Μπούρας), Λώλος (76΄ Στρατικόπουλος), Τσάκος, Καρβούνης, Τζεβελέκος, Σαφράς (65΄ Μπάρδης), Μπακλαβάς, Φούρλας, Ζαχαριάς (73΄ Αγγέλου), Καγιανάς.

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Χατζίου, Σουβαντζόγλου, Τριανταφυλλίδης, Δημογιάννης (60΄ Αθανασίου), Λαζόπουλος (65΄ Ζαφείρης), Μπουτσικάρης, Μπόλης, Τσοπανάκος (38΄ Κολλινιάτης), Καρούντζος (60΄ Ζυγοκώστας).

 

Κεντρική φώτο: Από αριστερά, ο Επόπτης, Κοπαλάς, ο αρχηγός της Αγίας Παρασκευής, Τζίτζης) ο διαιτητής, Δημητρακόπουλος, ο αρχηγός του Θριάμβου Χαϊδαρίου, Καγιανάς, και ο Επόπτης, Νταρακλίτσης.

 

Τις επόμενες μέρες θα σας παραθέσουμε μίνι – φωτογραφικό αφιέρωμα από το ματς.

 

 

 

GKMALAPANARA