ΣΤΗΝ ΑΕ ΘΥΕΛΛΑ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ

 

 

 

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την ΑΕ Θύελλα – Αχιλλέας Κορυδαλλού, η οποία πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιωάννη Γιαννικάκη (φώτο) από τον Αετό Κορυδαλλού. Ο προπονητής της ΑΕ Θύελλα – Αχιλλέας Κορυδαλλού Νίκος Μανικιώτης είχε προσωπική άποψη για τις ικανότητες του νεαρού παίκτη και μέσο της διοίκησης της ομάδας του είχε κινήσει τις διαδικασίες για την μεταγραφή του Γιαννικάκη. Πριν από δύο εικοσιτετράωρα οι παράγοντες της ΑΕ Θύελλα – Αχιλλέας έκαναν επίσημη κρούση στην ομάδα του Αετού Κορυδαλλού, η οποία δέχθηκε να δώσει τον ταλαντούχο επιθετικό μόνο ως δανεικό ως το τέλος της σεζόν, έπειτα μάλιστα και από την απαραίτητη έγκριση του προπονητή του Αετού Τάκη Αγγελάκη, που και αυτός έχει εκφρασθεί με τα καλύτερα λόγια για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.
Ο Ιωάννης Γιαννικάκης, που είναι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Αετού Κορυδαλλού και θεωρείται ένα από τα καλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια. Ο 18χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός, που διαθέτει δύναμη και ταχύτητα στο παιχνίδι του, προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα του Αετού Κορυδαλλού πριν 4 χρόνια και μάλιστα το 2014 είχε κάνει ντεμπούτο στην Α΄ Πειραιά, σημειώνοντας μάλιστα και 2 γκολ σε 8 συμμετοχές. Την φετινή σεζόν ο Γιαννικάκης που ακολουθούσε τις υποχρεώσεις του ανδρικού τμήματος του Αετού και ήταν πάντα στα υπ’ όψιν του Αγγελάκη (όπως και του Βογιατζή στις αρχές της σεζόν), είχε ορισμένες αλλαγές στο πρόγραμμα του, λόγω των σπουδών του σε σχολή. Οι ώρες προπόνησης, που έχει το πρόγραμμα της ΑΕ Θύελλα – Αχιλλέας, τον βολεύουν αυτό το διάστημα και μάλιστα ο παίκτης είχε συνεργασία πάνω σε αυτό το θέμα με τον νέο του προπονητή Νίκο Μανικιώτη σχετικά με το πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι ο εν λόγω παίκτης θα μπορέσει να πάρει και πολλές ευκαιρίες σε επίσημα παιχνίδια με τη νέα του ομάδα.
Επίσης, όπως έγινε γνωστό, εκτός από τον Γιαννικάκη, η ΑΕ Θύελλα – Αχιλλέας Κορυδαλλού αναμένεται πολύ νωρίς το πρωί της Τρίτης και τελευταίας μέρας των μεταγραφών να ολοκληρώσει από τον Αετό Κορυδαλλού και τον δανεισμό του 17χρονου στόπερ Παναγιώτη Τσέκερη.
Τέλος, ήδη η ΑΕ Θύελλα – Αχιλλέας, έχει αποκτήσει την προηγούμενη εβδομάδα τον 20χρονο επιθετικό Ηλία Μαυρέλη από την Κύπρο Κορυδαλλού, τον 27χρονο αμυντικό Βαγγέλη Λαλαϊτη από τον Δία Κορυδαλλού, τον 20χρονο επιθετικό Πέτρο Παπαγγελή από τον Δία Κορυδαλλού και τον 23χρονο αμυντικό Επαμεινώντα Νάκο από την Αστυπάλαια.