ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΛΑΓΑΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ»

 

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ (ΦΩΤΟ)!

 

LAGARX

 

 

…Επί ποδός πολέμου (!) βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες (Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018) στο εξαίρετο και ποιοτικό αρτοζαχαροπλαστείο «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» στην Αγία Βαρβάρα, καθώς ξημερώνει Καθαρά Δευτέρα και ως είθισται το γιορτινό τραπέζι της ημέρας απαραίτητα θα έχει την παραδοσιακή λαγάνα! Και όπως επιτάσσει η ιστορία του συγκεκριμένου καταστήματος εδώ και 50 χρόνια, μια ιστορία που συνεχίζει με ευλάβεια ο Γιώργος Κουφόπουλος (κεντρική φώτο), ο τελευταίος μαζί με τους μάστορες του ετοιμάζουν για να έχουν έτοιμες πρωί – πρωί Καθαρά Δευτέρα (από τις 5 το πρωί παρακαλώ) τις πιο εκλεκτές λαγάνες. Λαγάνα χωριάτικη – παραδοσιακή, φτιαγμένη από αγνά υλικά και άλευρα από τους φημισμένους (και κορυφαίους εν Ελλάδι) Μύλους Αγίου Γεωργίου!
Και μιας και εισερχόμαστε επίσημα και στην σαρακοστή, όπου το ποιοτικό αρτοζαχαροπλαστείο «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» θα διαθέτει και νηστίσιμα προϊόντα πρώτης ποιότητας, μην χάσετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε το ξεχωριστό Νηστίσιμο Τσουρέκι, παρασκευασμένο χωρίς βούτυρο, αυγά, γάλα, το οποίο εκτός από την νηστεία ενδείκνυται και για μια ισορροπημένη διατροφή με χαμηλά λιπαρά!
Το αρτοζαχαροπλαστείο «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» συμπληρώνει μισό αιώνα (50 χρόνια) επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας (!!!) στην Αγία Βαρβάρα. Οι ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ δεν είναι απλά ένα αρτοζαχαροπλαστείο, είναι ένα μέρος που πλέον αποτελεί παράδοση στην Αγία Βαρβάρα. Από το 1967, στον ίδιο ακριβώς χώρο, «στεγάζει» λιχουδιές που γενιές τώρα τις προτιμούν, γιατί δημιουργούνται από αγνά σπιτικά υλικά. Στο αρτοζαχαροπλαστείο μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία - γκάμα κουλουριών και βουτημάτων για τον πρωινό καφέ σας, γλυκά για ένα γευστικό και απολαυστικό επιδόρπιο και πολλά είδη αρτοποιίας, προϊόντα που δημιουργούν οι «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» στο εργαστήριο τους. Μερικά από τα είδη που μας παρέχουν οι ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ είναι: Ψωμί Χωριάτικο σε μεγάλη ποικιλία, Ψωμιά Σικάλεως – Ολικής Αλέσεως – Πολύσπορο κ.α., Τυρόπιτες – Πιροσκί – Πίτσες Ατομικές – Μπουγάτσα κ.α., Βουτήματα σε μεγάλη ποικιλία, Κουλούρια Καρυδιού – Αμυγδάλου, Τούρτες – Πάστες - Τυλιχτά – Σου – Σουδάκια, κ.α., Σιροπιαστά με βούτυρο γάλακτος (μαντηλάκι – Σαρηγλάκι, κ.α.).
Επίσης, λειτουργεί και τμήμα CATERING, με δημιουργία μπουφέδων για τα πάρτυ σας, τα εγκαίνια του καταστήματος σας και οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση, με πολύ όμορφους γλυκούς ή, αλμυρούς πειρασμούς.

 

 ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – CATERING): Ελ. Βενιζέλου 85 – Αγία Βαρβάρα, τηλ.: 210 5615111.

 

LAG1

 

LAG2

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Έτοιμα για φωτογράφιση τα μοντέλα...!!!

 

LAG4

 

LAG6

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Μανώλης και Γιώργος, κατά τον... άγραφο νόμο των μαστόρων, έδωσαν όρκο και ξεκίνησαν να πλάθουν...!!!

 

LAG5

 

LAG7

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ:... κειμήλιο εδώ και 50 χρόνια...!!!

 

LAG9

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Τσουρεκάκι λαχταριστό και νηστίσιμο!

 

LAG10

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Και αμπαλαρισμένο κατάλληλα παρακαλώ...!!!

 

LAG8

 

LAG1

 

 

 ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – CATERING): Ελ. Βενιζέλου 85 – Αγία Βαρβάρα, τηλ.: 210 5615111.