…ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ

 

 

 

 

ΣΤΙΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΕΣ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ»!

 

ARXPASXLIX

 

 

 

Μπορεί η κατάσταση να μην είναι η δέουσα λόγω του κορωνοϊού, αλλά εφαρμόζοντας τους κανόνες, τηρούμε το σύνθημα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», προσέχουμε ευλαβικά και συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας, απλά σε πιο «σετ» ρυθμούς (τα μιλάω τα αμερικάνικα, πώς να το κάνουμε)!

Και επειδή η ζωή συνεχίζεται, το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών και το κορυφαίο Αρτοζαχαροπλαστείο της Αγίας Βαρβάρας, οι «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» του δραστήριου και αγαπητού συμπολίτη μας κ. Γιώργου Κουφόπουλου, φροντίζει να γιορτάσουμε τηρώντας τα ήθη και έθιμα με ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο!

Λίγα 24ωρα πριν την Μεγάλη Εβδομάδα, ο Γιώργος Κουφόπουλος και οι συνεργάτες του, ετοίμασαν τα ιδιαίτερα - παραδοσιακά τσουρέκια τους (νηστίσιμα και κλασσικά) με την μυστική συνταγή, στόλισαν τα Πασχαλινά αυγά και λαγουδάκια (και σε σπέσιαλ σοκολατένιες… editions, που λένε και στο χωριό μου), φρεσκόψησαν λαχταριστά και φρέσκα κουλουράκια, δημιούργησαν μαγικές κατασκευές με καραμέλες για να τρελάνουν μικρούς και μεγάλους, ζωγράφισαν παραμυθένια το κατάστημα επί της Ελ. Βενιζέλου και επί καθημερινής βάσης βρίσκονται εκεί, με χαμόγελο, από τα χαράματα έως αργά το βράδυ στις 9.30, για να μας δώσουν απλόχερα τα καλύτερα πασχαλιάτικα προϊόντα με αληθινή χαρά και ευχές για να περάσει «ζεστά» όλος ο κόσμος την Ανάσταση και το Πάσχα!

 

Αχ, και πώς να αντισταθούμε, σε αυτές τις Πασχαλιάτικες «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ»!

 

- http://lihoudies.gr / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου 85, Αγία Βαρβάρα: 210 5615111

 

- #ζαχαροπλαστείο #φούρνος #αρτοποιείο #catering #γλυκά #πάσχα #αγάπη #δώρα!

 

(Ακολουθεί το αγαπημένο μας φωτογραφικό ρεπορτάζ στις «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ», με τις Μαρίνα και Αγγελική, να δίνουν τα ρέστα τους…!!!)

 

 

LIXK

 

 

PL1

 

 

 

PL2

 

 

PL5D

 

 

PL7

 

 

PL8

 

 

PL9

 

 

PL10

 

 

 

LIXK

 

 

 

PL11

 

 

PL12

 

 

PL13

 

 

PL14

 

 

PL15

 

 

PL16

 

 

PL17

 

 

PL18

 

 

LIXK

 

 

PL19A

 

 

PL20

 

 

PL21

 

 

PL22

 

 

PL23

 

 

PL24

 

 

PL25

 

 

PL26

 

 

LIXK

 

 

PL27

 

 

PL28

 

 

PL29

 

 

PL30

 

 

PL31

 

 

PL32

 

 

PL33

 

 

 

LIXK