…ΦΥΛΛΑΤΟΥΝ – ΓΕΥΣΤΙΚΑ – ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!!!

arxsarianik

 

Η πανδημία είναι γεγονός ότι τον τομέα της εστίασης τον ξεπάστρεψε…

Δύσκολη η κατάσταση, τόσο για τους επαγγελματίες, όσο και για τους εργαζόμενους.

Βέβαια, σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε, όπου η τεχνολογία αποτελεί τη νέα εξέλιξη σε όλα, είδαμε τις υπηρεσίες DELIVERY (παράδοση κατ’ οίκον) και TAKEAWAY (παραλαβή από το κατάστημα) να επεκτείνονται και να… εγκαθιδρύονται!

Εν μέσω αυτών, λοιπόν, των νέων δεδομένων, ο Κώστας Σαριάνογλου και η ξακουστή οικογενειακή ταβέρνα του «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ» (στα όρια των Δήμων Αγίας Βαρβάρας – Αιγάλεω), δεν έμειναν με… σταυρωμένα τα χέρια, και υπηρετώντας το καθήκον… της γεύσης, βρίσκονται καθημερινά στις επάλξεις, φυλλάτοντας… Θερμοπύλες, για όλους τους καλοφαγάδες!

Σε αυτό το λοκ-ντάουν, «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ» προωθούν και παρέχουν τα εκλεκτά κρεατικά προϊόντα τους (παϊδάκια, προβατίνα, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, κτλ.) μέσω των υπηρεσιών DELIVERY (παράδοση κατ’ οίκον) και TAKEAWAY (παραλαβή από το κατάστημα).

Από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, ο Κώστας Σαριάνογλου, μας δίνει την δυνατότητα, με ένα απλό τηλεφώνημα, να παραγγείλουμε τα κοψίδια μας και σε λίγη ωρίτσα, να τα γευθούμε στον χώρο μας! Μαγεία «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ» και ο Σαριάνογλου!

 

FOINOKN

 

FOINOKN1

 

 

FOINOKN2

 

fointhe1

 

FOINOKN