ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

ΜΕ ΧΑΛΒΑ Μ. ΚΟΣΜΙΔΗ!

ARXXKOSM

 

Εννοείται ότι Καθαρά Δευτέρα και Σαρακοστή, χωρίς τον περίφημο και φημισμένο Χαλβά, του Μ. Κοσμίδη, δε γίνεται!

Τηρούμε, ευλαβικά, τα έθιμα και τις παραδόσεις με τον αυθεντικό Χαλβά του Μ. Κοσμίδη, προμηθευόμενοι το εκλεκτό προϊόν από το πρατήριο της εταιρείας, που εδρεύει επί της Κεντρικής οδού Ελ. Βενιζέλου στην Αγία Βαρβάρα (πλησίον του ομώνυμου Ι.Ν.), ή, από τα εκατοντάδες άλλα σημεία πώλησης ανά την επικράτεια και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και καταστήματα, που εμπορεύονται τα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας.

Ειδικά αυτά τα 24ωρα, όπως αύριο Σάββατο 13 Μαρτίου, την Κυριακή 14 Μαρτίου, όπως επίσης και την Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021, το πρατήριο της εταιρείας «ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ Μ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ», λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο – αλλά και με τηρούμενα όλα τα υγειονομικά μέτρα – προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πολυπληθείς καταναλωτές της.

Αξία ανεκτίμητη για τον καλύτερο Χαλβά, μόνο στον Μ. Κοσμίδη στην Αγία Βαρβάρα, με την μυστική συνταγή του Παππού Κοσμίδη, που κρατά τις ρίζες από το 1922 στην Κωνσταντινούπολη!

Χαλβάς χειροποίητος – χύμα με γεύση αμύγδαλο, κακάο, μέλι, σοκολάτα / αμύγδαλο, βανίλια, αλλά και χωρίς ζάχαρη, όπως επίσης και συσκευασίες με γεύσεις, βανίλια / στέβια, κακάο / στέβια, αμύγδαλο / στέβια, ολικής άλεσης, μέλι, σοκολάτα / αμύγδαλο, κακάο, αμύγδαλο, βανίλια,… ουφ κουράστηκα, και άλλες πολλές θεσπέσιες επιλογές!

Από πολύ νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα, το πρατήριο Μ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ στην Αγία Βαρβάρα, βρίσκεται στις επάλξεις, προκειμένου να προμηθευτούμε τον καλύτερο αυθεντικό Χαλβά.

 

 

KOSMFLE

 

 

XALV4OK5

 

 

XALV5OK4

 

 

MK40

 

 

 

XALV6OK3

 

 

MKMAK2

 

 

XALV7OK2

 

 

XALV10OK1

 

 

MKMAK1

 

 

KOSMFLE