ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

 

arxkredel

 

 

Ο συμπολίτης μας Επαμεινώνδας Γερολυμάτος, εδώ και πολλά χρόνια, από νεανική ηλικία, είχε καταλάβει την αξία της παραγωγής και κατά πόσο αυτή μπορεί να συνεισφέρει και να συμφέρει στην τελική αγορά προϊόντος από τον καταναλωτή.

Ο Επαμεινώνδας Γερολυμάτος, όλα αυτά τα χρόνια, και ειδικά την τελευταία δεκαετία επένδυσε πάρα πολλά στην ιδιόκτητη φάρμα του στη Γαστούνη Ηλείας, δημιουργώντας μια υπερσύγχρονη μονάδα, μεγαλώνοντας και εκτρέφοντας τα καλύτερα εγχώρια ζώα με καθαρό αέρα, υγιεινή διατροφή, φροντίδα και πολύ αγάπη. Για να μας προσφέρει καθημερινά ασφαλή προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, ώστε να απολαμβάνουμε στο τραπέζι μας το πιο αγνό, φρέσκο, υγιεινό και πλούσιο σε γεύση κρέας και να μοιραζόμαστε τα μυστικά της πιο επιτυχημένης συνταγής, σε κάθε μπουκιά.

Η Φάρμα «ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ», σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις χιλιάδων τ.μ., εφαρμόζει πιστοποιημένα συστήματα παρακολουθώντας από κοντά όλα τα στάδια παραγωγής. Με ολοκληρωμένους ποιοτικούς ελέγχους, από τη γέννηση των ζώων στη φάρμα, μέχρι και την παραγωγή των τελικών προϊόντων.

Με ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή των ζώων, με συστηματική κτηνιατρική παρακολούθηση, που επιβλέπει τη σωστή ανάπτυξη των ζώων, όπως και με τεχνολόγο τροφίμων που καθοδηγεί σε όλη τη διαδικασία παραγωγής. Όλα αυτά με σύγχρονο πρωτοποριακό τεχνολογικό εξοπλισμό και καινοτόμες μεθόδους, για να απολαμβάνουμε όλοι εμείς στα καταστήματα delicatessen και Κρεοπωλεία της φίρμας «ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ» στην Αγία Βαρβάρα, αγνά και καλά προϊόντα, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

 

 

 

MESGERDIE

 

 

DEL1

 

 

DEL2

 

DEL3

 

DEL4

 

DEL5

 

DEL6

 

DEL7

 

DEL9

 

DEL10

 

DEL11

 

 

MESGERDIE

 

 

DEL12

 

DEL13

 

DEL14

 

DEL15

 

DEL16

 

DEL17

 

DEL18

 

DEL19

 

DEL20

 

DEL21

 

DEL22

 

 

MESGERDIE