ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

ΜΕ ΕΚΛΕΚΤΑ ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟ!

xrgerarxok

 

 

Το κρέας είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων και γι’ αυτό, θέλουμε να έχει το κάτι παραπάνω και ξεχωριστό.

Τα Κρεοπωλεία του Επαμεινώνδα Γερολυμάτου στην Αγία Βαρβάρα, πιστά στο γιορτινό ραντεβού τους με το φανατικό τους κοινό στην πόλης μας, φέτος, ειδικά με την λειτουργία του νέου καταστήματος ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ DELICATESSEN, βρίσκουμε περαιτέρω σπέσιαλ προτάσεις, που ικανοποιούν και τους πλέον απαιτητικούς.

Με κρέατα που έρχονται από την ιδιόκτητη ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ στην Γαστούνη Ηλείας, η ποιότητα και η πιστοποίηση της είναι τα κορυφαία εχέγγυα των εν λόγω Κρεοπωλείων, λόγος και ο οποίος ο Νώντας Γερολυμάτος συνεχίζει και αναπτύσσει, την οικογενειακή παράδοση, που έχει ξεκινήσει από το 1949!

Μπορεί να έμειναν λίγα 24ωρα για την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, αυτή την μέρα, που όλοι θα καθίσουμε με τα αγαπημένα μας και οικεία πρόσωπα στο οικογενειακό τραπέζι, αλλά ακόμη και τώρα, στον χρόνο που απομένει, για όλους όσοι δεν έχουν προλάβει να ψωνίσουν, μπορούμε να προμηθευτούμε από τα Κρεοπωλεία ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ότι επιθυμούμε. Τεράστια η ποικιλία των αγαθών, όπου πέρα από τα κρεατικά (αρνιά, κατσίκια, πρόβατο, χοιρινά, μοσχάρια), υπάρχουν επίσης, πουλερικά, αυγά, κρασιά, γαλακτομικά, παραδοσιακά ζυμαρικά, αλλαντικά, και πολλά άλλα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα DELICATESSEN. Νομίζω πως μόνο του… πουλιού το γάλα δεν πρέπει να έχει ο ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ, αλλά και γι’ αυτό δεν είμαι και πολύ σίγουρος. Μπορεί και να έφερε…

Ακολουθεί ένα σπέσιαλ εορταστικό – αναμνηστικό φωτορεπορτάζ από τα Κρεοπωλεία ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ!

 

 

MESGERDIE

 

 

FRESK

 

 

GERA 1ok

 

GERA 13ok

 

GERA 16ok

 

GERA 22ok

 

GERA 29ok

 

GERA 33ok

 

GERA 39ok

 

GERA 40ok

 

GERA 43ok

 

GERA 48ok

 

GERA 49ok

 

GERA 52ok

 

GERA 59ok

 

GERA 64ok

 

GERA 81ok

 

 

FARMAKG

 

 

GERA 82ok

 

GERA 88ok

 

GERA 92ok

 

GERA 96ok

 

GERA 98ok

 

GERA 100ok

 

GERA 102ok

 

GERA 104ok

 

GERA 111ok

 

GERA 112ok

 

GERA 126ok

 

GERA 133ok

 

GERA 140ok

 

 

MESGERDIE