ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΕΣ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ»

ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ (40 ΦΩΤΟ)!

ARXLIXPASX

 

 

Ξεχωρίζει εδώ και δεκαετίες το ιστορικό Αρτοζαχαροπλαστείο «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» του άψογου επαγγελματία Γιώργου Κουφόπουλου, στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα!

Ποιότητα και καλές οικονομικές τιμές είναι τα στοιχεία, που οι καταναλωτές έχουν τις «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» ψηλά στην αγοραστική συνείδηση τους!

Και επειδή, διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα, εννοείται ότι οι περίφημες «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» του, εκ Νάξου ορμώμενου, Γιώργου Κουφόπουλου, είναι στα καλύτερα τους!

Για να μην μακρυγορούμε, στις «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» θα βρείτε, ειδικά για αυτές τις μέρες της Χριστιανοσύνης, όπως επιτάσσουν τα ήθη και έθιμα μας, Κουλουράκια, Τσουρέκια και Πασχαλινά Αυγά, κ.α.

Παραδοσιακά κουλουράκια, Σμυρνέϊκα κουλουράκια με γεύση Καρύδα, Σμυρνέϊκα κουλουράκια με γεύση Βανίλια, Σμυρνεϊκα κουλουράκια του “Παππού”, Κουλουράκια του “Μεθυσμένου”, όπως και κουλουράκια “Πασχαλινά Ζωάκια”.

Πάμε στα εκπληκτικά Τσουρέκια του φίλου Γιώργου (που κρατάει πάντα μυστική την συνταγή), προεξάρχοντος του Νηστίσιμου, Τσουρέκι με Πασχαλινό Αυγό, Τσουρέκι με επικάλυψη Λευκής και κανονικής Σοκολάτας, Τσουρέκια γεμιστά (με σοκολάτα), όπως ακόμη, και Σοκολατένια Αυγά, ή, Λαγουδάκια, με ορίτζιναλ σοκολάτα (Υγείας), σοκολάτα γάλακτος, ζαχαρόπαστα, κτλ.

Αυτά τα παραπάνω, είναι ενδεικτικά, μερικά από τα ποιοτικά προϊόντα των ημερών, που μπορείτε να βρείτε στις «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ», καθώς η ποικιλία είναι τεράστια, και δει για νηστίσιμα, σε αλμυρή ή, γλυκιά επιλογή!

Ακολουθεί ένα… ολόφρεσκο μίνι – πασχαλιάτικο φωτορεπορτάζ από τις «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ»!

 

 

PSX 10

 

 

PSX 32a

 

 

PSX 7

 

PSX 8

 

PSX 9

 

PSX 11

 

PSX 6

 

PSX 12

 

PSX 13

 

PSX 14

 

 

PSX 10

 

 

PSX 1

 

PSX 2

 

PSX 15

 

PSX 16

 

PSX 17

 

PSX 18

 

PSX 19

 

 

PSX 10

 

 

PSX 3

 

PSX 4

 

PSX 5

 

PSX 20

 

PSX 21

 

PSX 22

 

PSX 23

 

 

PSX 10

 

 

PSX 24

 

PSX 25

 

PSX 26

 

PSX 27

 

PSX 28

 

PSX 29

 

PSX 30

 

PSX 31

…Επειδή και ο Ιατρός – ο κ. Θεόδωρος Ξανθόπουλος εν μέσω – θέλει τις Πασχαλιάτικες «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» του!

 

 

PSX 32a

 

PSX 32b

 

 

PSX 32

 

 

PSX 10