ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΠΑΣΧΟΣ”

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!

 

 

Λίγες ώρες έμειναν για την έλευση του νέου έτους, του 2024, και η εφημερίδα μας “Αιγάλεω Η Πόλη μας”, βρέθηκε για επιτόπιο ρεπορτάζ το απόγευμα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου 2023, στην φιλόξενη επιχείρηση Κρεοπωλειών “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΠΑΣΧΟΣ”, του αγαπητού, Γιώργου – Νεκτάριου Πάσχου, στο Αιγάλεω και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Παπάγου!

Ήταν αποστομωτικός ο Γιώργος, «άργησες, ξεπουλήσαμε. Οπότε είναι μάλλον ευκαιρία, να χαλαρώσουμε και να προετοιμαστούμε για αύριο Κυριακή, τελευταία μέρα του χρόνου, που θα είμαστε ανοιχτοί από τις 8 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι». Και ως άψογος, πάντα, οικοδεσπότης, ο Γιώργαρος, μας φίλεψε ουισκάκι, για να κλείσει καλά η χρονιά!

Και μέσω της εφημερίδα μας και του διαδικτυακού μέσου μας, ipolimas.gr, ο Γιώργος – Νεκτάριος Πάσχος, ανέφερε τα εξής: «Τόσο προσωπικά, όσο εκ μέρους της οικογένειας μου, αλλά και των αγαπητών συνεργατών μου στο κατάστημα μας, που είμαστε μία ομάδα, ευχόμαστε σε όλες και όλους, Καλή Χρονιά, με ένα 2024, γεμάτο υγεία, αγάπη και ευτυχία».

Και επειδή, όπως αναφέραμε παραπάνω, το κατάστημα θα είναι ανοιχτό και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023, προλαβαίνουμε να πάμε στο Κρεοπωλείο “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΠΑΣΧΟΣ”, στην πλατεία Παπάγου, στο Αιγάλεω, για να προμηθευτούμε τα κορυφαία εκλεκτά κρεατικά προϊόντα του Γιώργου Πάσχου, για τα Πρωτοχρονιάτικα τραπέζια!

Ειδικά για όλους όσοι, δεν προλαβαίνουν και αναζητούν τις πιο γρήγορες ποιοτικές επιλογές, στα ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΠΑΣΧΟΣ”, βρίσκουμε έτοιμα παρασκευάσματα για μαγείρεμα. Ανακαλύψτε τα, όπως:

Ρολό κοτόπουλο / χοιρινό γεμιστό

Χοιρινή τηγανιά

Κοντοσούβλι

Κλέφτικο…

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες - Διανομή κατ’ οίκον:

Αιγάλεω: 210 5911337

Ανθούπολη: 210 5741557

Μπουρνάζι: 210 5761668

Online: www.tapaidia.gr