«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΣΤΕΛΙΟ

 

ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΗ!

 

ADKTS

 

 

Διανύουμε αμιγώς εορταστική χρονική περίοδο – η απαρχή θεωρείται του Αγίου Δημητρίου (26η Οκτωβρίου) – και το διήμερο 25 και 26 Νοεμβρίου σύμφωνα με το χρονολόγιο θα πρέπει να πούμε τα χρόνια πολλά στην Κατερίνα, στον Στέλιο και την Στυλιανή.
Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου γιορτάζει το Κατερινάκι, και την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου ο Στέλιος και η Στέλλα, οπότε μην ξεχάσετε να τους ευχηθείτε προσφέροντας άνθη – ένα δώρο καρδιάς και εκτίμησης – ή, ότι άλλο επιθυμείτε από τον… λουλουδάτο κόσμο του ανθοπωλείου «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι!
Ξεχωριστός, παραδοσιακός, μοναδικός και αγνός, πάντα παραμένει ο τρόπος να δείξουμε την χαρά μας και τα αισθήματα μας δωρίζοντας λουλούδια και άνθη στους εορτάζοντες (ή, μπορούμε να τους τα στείλουμε κιόλας). Μέρες σαν και αυτές λοιπόν πάντα επιλέγουμε ένα πέρασμα σε ένα από τα καλύτερα ανθοπωλεία των Δυτικών Προαστίων, τις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, όπου για τέτοιες ξεχωριστές στιγμές, έχουν προτάσεις για όλα τα γούστα. Ανθοσυνθέσεις, μπουκέτα, περίφημες δημιουργίες, χρώματα, αρώματα και όλα τα συναφή, μόνο στο ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»! Και εννοείται ότι στις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» συνδυάζουμε την κορυφαία ποιότητα στις πιο οικονομικές τιμές! Επίσης το κατάστημα αναλαμβάνει να παραδώσει τα άνθη σας όπου εσείς θέλετε!

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (ανθοπωλείο): ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ, ΓΑΜΟΣ, ΒΑΠΤΙΣΗ, ΣΤΕΦΑΝΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΛΑΜΠΑΔΕΣ, SPECIAL EVENTS!

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»: Στρ. Καραϊσκάκη 110 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5987839, www.dimiourgiesflowers.gr

 

 

DIMS

 

 

AH10

 

 

AH14

 

TD3

 

TD4

 

TD7

 

TD8

 

 

DIMS