«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»… ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ

 

ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ!

 

VARXA

 

 

Άντε βρε… Έφτασε η πολυπόθητη μέρα μας, για μας τους πολύ, πολύ ερωτευμένους, η μεγάλη μέρα της αγάπης και του έρωτα, η 14η Φεβρουαρίου, του Αγίου Βαλεντίνου! Ερωτευμένοι… συναγερμός (που λέει και ένα παλιό λαϊκό άσμα του Αντύπα!!!)! Και φυσικά το πιο εξαιρετικό δώρο για μια τέτοια μέρα είναι το λουλούδι! Πάντα μια τέτοια μέρα προσφέρουμε και δωρίζουμε στο αμόρε μας λουλούδια! Όσο προβλεπόμενη και αν είναι αυτή η ευγενική χειρονομία, δεν παύει να προκαλεί γλυκά συναισθήματα. Τα λουλούδια είναι δώρα της φύσης που ανεβάζουν τη διάθεση και αναζωογονούν τις διαπροσωπικές σχέσεις. Επομένως δε θα μπορούσαν να λείπουν από την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, που είναι αφιερωμένη στην αγάπη και τον έρωτα. Σίγουρα πολλοί λένε ότι δε χρειάζεται μία μέρα για να αποδείξουν την αγάπη τους, όμως, η συγκεκριμένη μέρα ενδείκνυται για να κάνουν κάτι ξεχωριστό για το ταίρι τους, προσφέροντας έστω λίγα λουλούδια ή, ένα και μόνο λουλούδι!
Και επειδή αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη σε όλους εμάς τους ερωτευμένους, το κορυφαίο ανθοπωλείο “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ” στο Χαϊδάρι, έχει φροντίσει για εμάς και εσάς, και μπορείτε να βρείτε αυτό ακριβώς που εκφράζει τα συναισθήματά σας στη μεγάλη ποικιλία από άνθη, μπουκέτα και ανθοσυνθέσεις που διαθέτουν οι “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ”!
Ακολουθεί, ένα… ολόφρεσκο φωτογραφικό ρεπορτάζ από το ανθοπωλείο “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ” στο Χαϊδάρι και μας περιμένει για να βρούμε το λουλούδι και τα άνθη που μας ταιριάζουν!

 

 

DIMS

 

 

V1

 

 

V2

 

V3

 

V4

 

V5

 

V6

 

DIMS

 

 

V7

 

V8

 

V9

 

V10

 

V11

 

DIMS

 

V12

 

V13

 

V14

 

V15

 

V16

 

DIMS

 

V17

 

V18

 

V19

 

V20

 

V21

 

V22

 

 

DIMS