ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Η ΚΑΡΔΙΑ… ΘΕΛΕΙ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»!

 

ANTH

 

Η Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, σήμερα 8 Μαρτίου, μια εορτή ιερή, και νομίζουμε ότι ο ομορφότερος τρόπος για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, προς το δυνατό φύλο (ναι, αλήθεια είναι), την οντότητα που δίνει ζωή στον πλανήτη, είναι τουλάχιστον ένα όμορφο λουλούδι! Και να είστε σίγουροι, ότι σε ένα τέτοιο δώρο, απέναντι μας θα σχηματιστεί ένα αληθινό χαμόγελο χαράς!
Έτσι, σήμερα 8 Μαρτίου είναι μια πολύ καλή αφορμή να προσφέρεται ένα όμορφο μπουκέτο. Λόγω της τεράστιας ποικιλίας και της μοναδικής τους εμφάνισης, τα λουλούδια δεν χάνουν ποτέ την ιδιαιτερότητα τους. Κάθε νέα σύνθεση λουλουδιών είναι μια νέα και προσωπική δήλωση εκτίμησης προς μια γυναίκα, αντανακλώντας θετικά τη φαντασία σας, το ενδιαφέρον σας και τα αληθινά αισθήματα σας για εκείνη, είτε είναι η μαμά, η αδελφή, η σύζυγος, η κόρη, η φίλη, ή, ο έρωτας!
Και μια τέτοια μέρα το κορυφαίο ανθοπωλείο “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ” στο Χαϊδάρι, έχει φροντίσει για εμάς και εσάς, και μπορείτε να βρείτε αυτό ακριβώς που εκφράζει τα συναισθήματά σας στη μεγάλη ποικιλία από άνθη, μπουκέτα και ανθοσυνθέσεις που διαθέτουν οι “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ”!
Ακολουθεί, ένα… ολόφρεσκο φωτογραφικό ρεπορτάζ από το ανθοπωλείο “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ” στο Χαϊδάρι και μας περιμένει για να βρούμε το λουλούδι και τα άνθη που ταιριάζουν στην περίσταση!

 

 

DIMS

 

AN1

 

AN3

 

AN2

 

DIMS