… ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤΟ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (25 ΦΩΤΟ)!

 

 

DDDDARX

 

 

Την τιμητική τους έχουν στις 26 Οκτωβρίου 2019 ο Δημήτρης και η Δήμητρα, καθώς η Ορθόδοξη Εκκλησία μας εορτάζει τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο τον Μυροβλήτη!

Κατά πολλούς είναι η γιορτή, που σηματοδοτεί σιγά – σιγά τον ερχομό του χειμώνα, αλλά και την μεγάλη εορταστική περίοδο!

Βέβαια με ωραίες ηλιόλουστες μέρες, όπως αυτές που έχουμε αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενθυμούμαστε μία κατ’ εξοχήν έκφραση που συνδυάζεται με αυτή την μεγάλη εορτή, «το μικρό καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου»! / (διότι η γιορτή του Αγίου Δημητρίου από τους πρώτους αιώνες του χριστιανισμού ήταν μια γιορτή ορόσημο για τις γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Ειδικά για τους κτηνοτρόφους σήμαινε το τέλος της παραμονής τους στα βουνά και την αρχή της πολυήμερης πορείας τους προς τα χειμαδιά των κάμπων. Στα ορεινά ξαναγύριζαν έξι μήνες μετά, του Αγίου Γεωργίου).

Και επειδή όλοι, λίγο – πολύ, έχουμε έναν Δημήτρη ή, μία Δήμητρα, στην οικογένεια μας ή, στο ευρύτερο συγγενικό ή, φιλικό περιβάλλον, μάλλον το πιο κατάλληλο και όμορφο δώρο, θα ήταν να προσφέρουμε λουλούδια!

διότι η γιορτή του Αγίου Δημητρίου από τους πρώτους αιώνες του χριστιανισμού ήταν μια γιορτή ορόσημο για τις γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Ειδικά για τους κτηνοτρόφους σήμαινε το τέλος της παραμονής τους στα βουνά και την αρχή της πολυήμερης πορείας τους προς τα χειμαδιά των κάμπων. Στα ορεινά ξαναγύριζαν έξι μήνες μετά, του Αγίου Γεωργίου.

Και φυσικά την πιο ενδεδειγμένη λύση αποτελεί το εξαίσιο ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, το οποίο με την εμπειρία ετών, αλλά και την ποιότητα που διαθέτει, μας παρέχει τις καλύτερες… λουλουδάτες λύσεις, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

Ξεχωριστός, παραδοσιακός, μοναδικός και αγνός, πάντα παραμένει ο τρόπος να δείξουμε την χαρά μας και τα αισθήματα μας σε τέτοιες περιστάσεις, δωρίζοντας λουλούδια και άνθη στους εορτάζοντες (ή, μπορούμε να τους τα στείλουμε κιόλας). Μέρα σαν και αυτή λοιπόν πάντα επιλέγουμε ένα πέρασμα σε ένα από τα καλύτερα ανθοπωλεία των Δυτικών Προαστίων, τις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, όπου έχουν προτάσεις για όλα τα γούστα. Ανθοσυνθέσεις, μπουκέτα, περίφημες δημιουργίες, χρώματα, αρώματα και όλα τα συναφή. Και εννοείται ότι στις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» συνδυάζουμε την κορυφαία άνθη στις πιο οικονομικές τιμές! Επίσης το κατάστημα αναλαμβάνει να παραδώσει τα άνθη σας όπου εσείς θέλετε!

Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από το Ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, όπως είναι κατάλληλα διακοσμημένο, για να σας υποδεχθεί για την εορτή του Αγίου Δημητρίου!

 

 

 

DIMS

 

 

 

 

DD1

 

 

DD2

 

 

DD3

 

 

DD4

 

 

DD5

 

 

DIMS

 

 

DD6

 

 

DD7

 

 

DD8

 

 

DD9

 

 

DD10

 

 

DD11

 

 

 

DIMS

 

 

DD12

 

 

DD13

 

 

DD14

 

 

DD15

 

 

DD18

 

 

 

DIMS

 

 

 

DD19

 

 

DD20

 

 

DD21

 

 

DD22

 

 

DD23

 

 

DD24

 

 

 

DD1617

 

 

 

DIMS