ΟΙ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ!

farx

 

Η γιορτή του έρωτα, του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε, σε αυτό το άκρως… αγαπησιάρικο Σαββατοκύριακο, εν μέσω λοκντάουν, με τον κόσμο των λουλουδιών να αντιστέκεται στην πανδημία.

Και για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, εν έτει 2021, όπου ο έρωτας όλα τα νικά, το ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, τιμά και με το παραπάνω, και όπως αρμόζει, τους ερωτευμένους!

Ο πιο ενδεδειγμένος, λοιπόν, τρόπος για να συνοδεύσουμε αυτά τα φλογερά μας αισθήματα, εμείς του κόσμου οι ερωτευμένοι, είναι φυσικά – και όπως επιτάσσει η παράδοση, τα ήθη και έθιμα της ημέρας (του διημέρου αν θέλετε καλύτερα) - να γιορτάσουμε τον Άγιο Βαλεντίνο, δωρίζοντας από καρδιάς, άνθη και λουλούδια. Ο πιο αγνός τρόπος για να επιδείξουμε τα βαθύτερα ερωτικά μας αισθήματα.

Και εννοείται ότι η καλύτερη επιλογή για να βρούμε ότι πιο ερωτικό… λουλούδι και άνθος υπάρχει – όπως και άλλες επιλογές, λούτρινα αρκουδάκια, καρδούλες, ανθοδέσμες, συνθέσεις, μπουκέτα ή, ένα απλό τριαντάφυλλο του πάθους – είναι το κορυφαίο και πιο σπέσιαλ ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ», στο Χαϊδάρι (Στρ. Καραϊσκάκη 110).

Το κατάστημα άκρως ερωτικά… σημαιοστολισμένο και εναρμονισμένο στα χρώματα του έρωτα, μας περιμένει να κάνουμε την καλύτερη επιλογή. Ακόμη και ένα απλό, αλλά φλογερό Τριαντάφυλλο, που, όμως, συμβολίζει τον αιώνιο έρωτα!

Όλα για τον έρωτα, λοιπόν, και για τα βράδια τ’ αξημέρωτα, στο ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι!

Αν και ο έρωτας αξία έχει να γιορτάζεται κάθε μέρα, κάθε στιγμή, τούτη η εορτή είναι μια καλή αφορμή εκδήλωσης αγάπης, καθώς ο έρωτας είναι η ίδια η ζωή μας, μας ομορφαίνει τις σκέψεις και την καρδιά μας. Εν μέσω πανδημίας ειδικά!

Και φυσικά, τα λουλούδια, από το ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, αναλαμβάνουν να εκφράσουν αυτά τα μοναδικά συναισθήματα!

Ακολουθεί ένα σπέσιαλ φωτογραφικό ρεπορτάζ, παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου, από το ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι.

 

 

MAKDFBNEW

 

 

fv 1

 

 

fv 20

 

 

fv 2

 

 

fv 19

 

 

fv 3

 

 

fv 18

 

 

fv 4

 

 

fv 17

 

 

fv 5

 

 

fv 16

 

 

 

MAKDFBNEW

 

 

 

fv 7

 

 

fv 8

 

 

fv 9

 

 

fv 10

 

 

fv 11

 

 

fv 12

 

 

fv 13

 

 

fv 14

 

 

fv 15

 

 

fv 16

 

 

 

MAKDFBNEW