…ΝΑΥΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

 

 

Ο Παναγιώτης Πλατανίτης (φώτο) δεν ξεχνάει ποτέ την τέχνη του! Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός της ΑΕ Αιγάλεω (και πρώτος σκόρερ της ομάδας τις τελευταίες δύο σεζόν), χωρίς σχεδόν καμία προπόνηση τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, καθώς είχε παρουσιαστεί στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού και ορκίστηκε προχθές Πέμπτη, ήταν η σημερινή «χρυσή» αλλαγή και ο μοναδικός σκόρερ της ομάδας της πόλης μας στην εντός έδρας πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου η ΑΕ Αιγάλεω ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Ιπποκράτη, έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς, όπου οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τον διαιτητή Ζύγα.
Ο Πλατανίτης μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο και αμέσως ένα λεπτό μετά (46΄) με ωραία προσωπική ενέργεια έκανε το 1-0. Στο 51΄ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 έπειτα από σουτ που κόντραρε σε παίκτη και άλλαξε πορεία. Στο 70΄ αποβλήθηκε ο Αποστολάκης της ΑΕ Αιγάλεω.
ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: Μανώλικας, Νιώρας, Δούλιολου, Κόκκαρης, Μίχας, Αποστολάκης, Αλεξόπουλος, Μπούσης, Νάτσης (70΄ Κλης), Ζιώγας (65΄ Βέρρας), Σιώζος (45΄ Πλατανίτης).