ΔΙΠΛΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

 

koloko arxiki

 

 

Είχε τους λόγους του, χθες Κυριακή 6 Μαίου 2018, ο Σπύρος Κολοκοτρώνης, ο γνωστός αιγαλιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής, για να είναι διπλά χαρούμενος! Ο Τεχνικός Υπεύθυνος των ακαδημιών της ΑΕ Αιγάλεω, αλλά και του ανδρικού τμήματος της ομάδας - το οποίο, παραγοντικά, ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι - πανηγύρισε το πρωί την νίκη της ΑΕ Αιγάλεω επί των Πράσινων Πουλιών, που σήμαινε την είσοδο του συλλόγου στα μπαράζ ανόδου από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ (η διοργανώτρια αρχή θα ανακοινώσει αύριο Τρίτη 8 Μαίου 2018 το πλήρες πρόγραμμα), ενώ το απόγευμα η χαρά του έγινε διπλή με το άκουσμα της είδησης για την άνοδο του Χαραυγιακού από την Α΄ ΕΠΣΑ στην Γ΄ Εθνική και την επιστροφή του σωματείου της Ηλιούπολης έπειτα από 22 χρόνια σε αυτή την κατηγορία.
Συναισθηματικά (ισχυρά) δεμένος με τον Χαραυγιακό ο Σπύρος Κολοκοτρώνης, ο οποίος σε πολύ μικρή ηλικία, από το 1986 έως το 1989 φόρεσε την φανέλα του εν λόγω συλλόγου, τότε που η ομάδα της Ηλιούπολης μεσουρανούσε στην Β΄ Εθνική. Ο συμπολίτης μας Σπύρος Κολοκοτρώνης έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω, έδειξε στοιχεία του ταλέντου του στα πρωταθλήματα της Αθήνας με την φανέλα της Φλόγας Περιστερίου (είχε προπονητή του Αιγαλιώτη Ζαχαρία Λυκουρίνο), γεγονός που τον έφερε ως βασικό μέλος των Μικτών της ΕΠΣΑ και εκεί τον ανακάλυψε ο Χαραυγιακός το 1986.

 

xarau

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο φοβερός Χαραυγιακός της δεκαετίας του 80 στην Β΄ Εθνική. Ο Σπύρος Κολοκοτρώνης διακρίνεται στην κάτω σειρά, 4ος από αριστερά.

 

MOUSKX