ΚΑΙ… ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ

 

ΜΕ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, ΛΙΟΝΤΟ, ΓΡΙΜΑΝΗ

 

Ο ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

PLGZ

 

 

Πολύ δυνατός αναμένεται να εμφανιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στην Β΄ ΕΠΣΑ ο νεοφώτιστος και ανανεωμένος Ζέφυρος, ο οποίος πριν από λίγο ανακοίνωσε τρεις (3) ακόμη μεταγραφικές προσθήκες, που τον ισχυροποιούν στο έπακρο. Πιο συγκεκριμένα ο σύλλογος της πόλης μας ενέταξε στο δυναμικό του τους Παναγιώτη Παπαμιχαήλ, Σταύρο Λιόντο και Δημήτρη Γριμάνη, τρεις παίκτες, οι οποίοι ξεχωρίζουν και για τις αγωνιστικές παραστάσεις τους, αλλά και για την ποιότητα του παιχνιδιού τους. (Ακολουθούν τα ποδοσφαιρικά βιογραφικά των τριών παικτών).

 

 

CLANM

 


Η μεταγραφή του Παναγιώτη Παπαμιχαήλ (φώτο αριστερά), ως άκουσμα, από μόνη της προκαλεί αίσθηση, καθώς ο 32χρονος Χαϊδαριώτης σέντερ φορ, έχει «βαρύ» ποδοσφαιρικό βιογραφικό και έρχεται για να αποτελέσει το δόρυ στην γραμμή κρούσης του σωματείου. Μεταγραφή από το… ψηλό ράφι για τον Ζέφυρο Αιγάλεω. Ο Παπαμιχαήλ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, έχει πανηγυρίσει ανόδους με Δάσος Χαϊδαρίου, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Άγιο Δημήτριο, έχει περάσει από τον ιστορικό Κολωνό, έπαιξε σε Εθνικό Πειραιά και Ακράτητο στα εθνικά πρωταθλήματα της Δ΄ Εθνικής, ενώ την σεζόν που πέρασε (2017-2018) ολοκλήρωσε την χρονιά στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά με την φανέλα της Ολυμπιάδας.
Γερή μεταγραφή για τα μετόπισθεν του Ζέφυρου, αποτελεί και η απόκτηση του Σταύρου Λιόντου (μεσαία φώτο), ο οποίος παρά τα μόλις 22 χρόνια του, θεωρείται παίκτης πρώτης γραμμής. Ο Λιόντος έπειτα από μία σεζόν (2017-2018) με την Ιεράπολη στην Β΄ Αθήνας, ήρθε σε επαφή με τους παράγοντες του Ζέφυρου και η μεταγραφή είχε αίσιο τέλος. Ο ταλαντούχος παίκτης αγωνίζεται επί το πλείστον στο κέντρο της άμυνας, ενώ μπορεί να παίξει και στην δεξιά πτέρυγα. Την σεζόν 2012-2013, ο Λιόντος έπαιξε με τον Ορφέα Αιγάλεω σε 15 παιχνίδια της Γ΄ ΕΠΣΑ, σημειώνοντας 2 γκολ, την επόμενη περίοδο (2013-2014) με την ίδια ομάδα στην ίδια κατηγορία, είχε 24 συμμετοχές και 2 γκολ. Την 3η του και τελευταία χρονιά (2014-2015) με τον Ορφέα Αιγάλεω στην Γ΄ Αθήνας, ο Λιόντος έπαιξε σε 24 αγώνες και είχε 1 γκολ. Ακολουθεί η μετακόμιση του στην ΑΕ Αιγάλεω, όπου την χρονιά 2015-2016 στην Γ΄ Αθήνας είχε 23 ματς, ενώ το α΄ εξάμηνο της σεζόν 2016-2017 είχε 6 εμφανίσεις με την ΑΕ στην Γ΄ Αθήνας. Στο β΄ μισό της περιόδου έπαιξε σε 14 αγώνες της Β΄ ΕΠΣΑ με τους Αμπεκόκηπους. Την σεζόν, που ολοκληρώθηκε (2017-2018) έκανε 25 εμφανίσεις με την συμπολίτισσα Ιεράπολη στην Β΄ ΕΠΣΑ.
Εξίσου σημαντική είναι και η απόκτηση του 21χρονου Δημήτρη Γριμάνη (δεξιά φώτο), ο οποίος προέρχεται από τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω και παρά το χαμηλό του προφίλ, θεωρείται παίκτης – εργαλείο. Ο Γριμάνης, που παίζει στην αριστερή πτέρυγα, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω, ενώ την σεζόν 2014-2015 έπαιξε με τον Απόλλωνα 2006 σε 23 ματς (1 γκολ) της Γ΄ Αθήνας. Την περίοδο 2015-2016 αγωνίζεται σε 12 ματς της Γ΄ ΕΠΣΑ με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, ενώ την περίοδο 2016-2017 στην ίδια κατηγορία με την ίδια ομάδα, κάνει 24 εμφανίσεις, σημειώνει 2 γκολ και πανηγυρίζει την άνοδο στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας. Την σεζόν που πέρασε (2017-2018) στην Β΄ ΕΠΣΑ με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, ο Γριμάνης είχε 27 συμμετοχές και 2 γκολ.
Με τις μεταγραφές Παπαμιχαήλ, Λιόντου, Γριμάνη, ο Ζέφυρος έφτασε συνολικά τις οκτώ (8), καθώς έχουν προηγηθεί αυτές των, Σάκη Πέττα από Ιεράπολη, Κάρεν Τονικιάν από Αστέρα Χαϊδαρίου, Λεωνίδα Μαρινόπουλου από Χρυσούπολη, Μάνου Νιώρα από Θεμιστοκλή και Νίκου Λιβέρη από Ιεράπολη (έπαιζε εκεί τα προηγούμενα 2 χρόνια ως δανεικός). Επίσης, την συνεργασία τους με τον Ζέφυρο Αιγάλεω, έχουν ανανεώσει, οι Γιώργος Αλεξόπουλος, Βαγγέλης Βιολιντζής, Χρήστος Αρβανιτάκης, Σαράντης Χρυσοχοϊδης, Παναγιώτης Πλατανίτης, Γιάννης Κοκάρης, Λεωνίδας Παυλίδης, Κώστας Χολέβας, Λάμπρος Μπούσης, Δημήτρης Δούλιογλου.

 

MOUSKX