«ΒΟΜΒΕΣ» ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑΜΠΑΚΗ

 

Ο ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ZEFAM

 

 

Δεν παραδίδουν τα όπλα στον Ζέφυρο Αιγάλεω ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ και τα δίνουν όλα προκειμένου η ομάδα να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο και να παραμείνει στην κατηγορία.
Ήδη στον πάγκο της ομάδας, εδώ και λίγες μέρες, είναι ο Αντώνης Καλαμάκης (φώτο αριστερά), ο οποίος διαδέχθηκε τον Δημήτρη Παπαϊωάννου. Ο έμπειρος προπονητής, που τα τελευταία χρόνια είχε αξιοσημείωτη και παραγωγική διαδρομή στους πάγκους της Προοδευτικής, της Χαραυγής και του Ατρόμητου Πειραιά, συμφώνησε σε όλα με τους παράγοντες του Ζέφυρου και ανέλαβε το δύσκολο έργο για να ανακάμψει αγωνιστικά ο σύλλογος.
Πριν από λίγες ώρες, ο σύλλογος της πόλης μας, προχώρησε σε μία τεράστια μεταγραφική επιτυχία, καθώς συμφώνησε σε όλα με τον Γιάννη Ταμπάκη (δεξιά φώτο), έναν παίκτης που με την παρουσία του και μόνο αλλάζει άρδην τα αγωνιστικά δεδομένα. Ο 31χρονος παίκτης, πριν από λίγες μέρες, έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο Πειραιά όπου αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Πιο πριν είχε περάσει από την Κηφισιά για έξι (6) μήνες, το Αιγάλεω για έξι (6) χρόνια και τον Φωστήρα για 4 χρόνια.
Επίσης, το αιγαλιώτικο σωματείο έχει αποκτήσει ακόμη, τον Κλαούντιο Λένγκα από τον Ολ. Αγ. Στεφάνου, το Νίκο Καλύβα από το Αιγάλεω και το Νίκο Μακρυγιάννη από την Αργυρούπολη. Επίσης μέχρι την Πέμπτη, που λήγουν οι μεταγραφές, ο Ζέφυρος θα ανακοινώσει άλλες 3 με 4 προσθήκες.

 

 

PAPNEW