ΜΕ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΡΕΧΑ

ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ZEFDIK

 

 

 

 

Είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες για την αλλαγή στην Προεδρία του Ζέφυρου Αιγάλεω, όπου ο Βαγγέλης Παπαϊακώβου (μεσαία φώτο) πήρε τα ηνία από τον Βαγγέλη Κουρεντζή. Λίγα 24ωρα μετά είχαμε και την γενική αναδιάρθρωση στο ΔΣ του συλλόγου, όπου εισήλθαν και νέα πρόσωπα, με πιο ξεχωριστές τις περιπτώσεις των Σταύρου Τασιόπουλου (φώτο αριστερά) και Κώστα Μπρέχα (φώτο δεξιά), οι οποίοι με την εμπειρία τους, αλλά και την όρεξη για προσφορά, όπως κάνουν εδώ και αρκετά χρόνια στα κοινά της πόλης, αναμένεται να ενισχύσουν την διοικητική πορεία της ΑΕ Ζέφυρος Αιγάλεω.

Ο νεαρός, αλλά πάρα πολύ δραστήριος συμπολίτης μας, νομικός, κ. Σταύρος Τασιόπουλος, έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος από το 2014 έως το 2019, ενώ ο Κώστας Μπρέχας, με την ξεχωριστή επιχειρηματική πορεία, στα νιάτα του υπήρξε ποδοσφαιριστής, Πρόεδρος του Ορφέα Αιγάλεω κατά το παρελθόν, τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στην διοίκηση του ΣΥΒΕΠΑΠ Αιγάλεω (Σύνδεσμος Βετεράνων του ΑΟ Αιγάλεω), και παράλληλα είναι άμεσος συνεργάτης του Τεχνικού Διευθυντή των ακαδημιών του Αιγάλεω, κ. Σπύρου Κολοκοτρώνη, στην προσπάθεια που γίνεται για την αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομής του Σίτι.

Μεταξύ άλλων ακόμη όσο αφορά το νέο ΔΣ του Ζέφυρου, ο πολύπειρος Γιώργος Τάγης, μία εμβληματική (και δυναμική) παραγοντική μορφή του σωματείου, παρέμεινε στο πόστο του, καθώς δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του και έτσι ανανεώθηκε η θητεία του, ο πρώην Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Κουρεντζής συνεχίζει ως μέλος, ενώ μέλος είναι και ο βετεράνος παίκτης του σωματείου και ιστορική ποδοσφαιρική μορφή (από τον παλιό Ζέφυρο), ο Στράτος Σαντεξής.

Την στήριξη προς το πρόσωπο του Προέδρου Βαγγέλη Παπαϊακώβου επέδειξε ο κουμπάρος του Γιάννης Μουτάφης, που μετέχει στο ΔΣ όπως και ο γιος του Χαράλαμπος, ενώ νέοι παράγοντες «βαπτίστηκαν» οι Κώστας Γιατράς, Γιάννης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Παναγόπουλος και Δημήτρης Μπούτσης.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ του Ζέφυρου Αιγάλεω, έχει ως εξής: Πρόεδρος: Βαγγέλης Παπαϊακώβου, Α΄ Αντιπρόεδρος: Κώστας Μπρέχας, Β΄ Αντιπρόεδρος: Σταύρος Τασιόπουλος, Γεν. Γραμματέας: Γιώργος Τάγης, Ειδ. Γραμματέας: Κώστας Γιατράς, Ταμίας: Γιάννης Μουτάφης, Γεν. Αρχηγός Α΄: Γιάννης Αθανασόπουλος, Γεν. Αρχηγός Β΄: Παναγιώτης Παναγόπουλος, Έφορος ΔΣ: Δημήτρης Μπούτσης, Μέλη: Βαγγέλης Κουρεντζής, Στράτος Σαντεξής, Χαράλαμπος Μουτάφης.

 

 

 

YESSNEW