ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΣΤΟ «ΡΑΚΙ ΑΜΑΝ ΜΕΖΕ»

 

 

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ (45 ΦΩΤΟ)

 

 

ZEFARX

 

 

 

Την ετήσια εκδήλωση τους για την κοπή της πίτας, διοργάνωσαν οι ακαδημίες του Ζέφυρου Αιγάλεω, το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Φεβρουαρίου 2020 στο γνωστό μουσικό μεζεδοπωλείο της πόλης μας «ΡΑΚΙ ΑΜΑΝ ΜΕΖΕ», ιδιοκτησίας του Προέδρου του ΑΟ Αιγάλεω κ. Αντώνη Τιρτιράκη.

Μικροί αθλητές, προπονητές των τμημάτων υποδομής, γονείς, κηδεμόνες, παράγοντες της ομάδας με επικεφαλής το Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Παπαϊωακώβου, φίλοι του συλλόγου, κατέκλυσαν την αίθουσα του «ΡΑΚΙ ΑΜΑΝ ΜΕΖΕ», σε μια γιορτή – εκδήλωση, που οργανώθηκε άψογα από τον Γενικό Υπεύθυνο των ακαδημιών και Τεχνικό Διευθυντή του Ζέφυρου, κ. Σπύρο Κολοκοτρώνη.

Την εναρκτήρια ομιλία και τον χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης, ενώ στην εξαίσια αυτή τελετή, οι ακαδημίες του Ζέφυρου Αιγάλεω, τίμησαν για την στήριξη τους προς την ομάδα, τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Παπαϊωακώβου (τον έπαινο του επέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Εντεταλμένος Υπεύθυνος Αθλητισμού στην πόλη μας, κ. Γιάννης Σάμιος), και τους Αντιπροέδρους κ.κ. Κώστα Μπρέχα, Κώστα Σίνο.

Οι μικροί αθλητές της ομάδας απόλαυσαν όμορφες στιγμές με τον Κλόουν Σούτη, ενώ ακολούθησε ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, όπου μάλιστα η κατάσταση… ανέβηκε στα ύψη, όταν ο Κώστας Σίνος πήρε το μικρόφωνο και… εκτέλεσε με τον δικό του μοναδικό και αξεπέραστο τρόπο γνωστά λαϊκά τραγούδια εν μέσω… παροξυσμού και αποθέωσης από τους παρευρισκόμενους!

Στην κεντρική φώτο ο Σπύρος Κολοκοτρώνης.

 

 

RAKOK

 

 

 

ZX1

 

 

ZX2

 

 

ZX3

 

 

ZX4

 

 

ZX5

 

 

ZX6

 

 

ZX7

 

 

ZX8

 

 

ZX9

 

 

ZX10

 

 

 

CITYCAROK

 

 

 

ZX11

 

 

ZX12

 

 

ZX13

 

 

ZX14

 

 

ZX15

 

 

ZX16

 

 

ZX17

 

 

ZX18

 

 

ZX19

 

 

ZX20

 

 

 

NECTΟΚ

 

 

 

ZX21

 

 

ZX22

 

 

ZX23

 

 

ZX24

 

 

ZX25

 

 

ZX26

 

 

ZX27

 

 

ZX28

 

 

ZX29

 

 

ZX30

 

 

ZX31

 

 

CITYCAROK

 

 

ZX32

 

 

ZX33

 

 

ZX34

 

 

ZX35

 

 

ZX36

 

 

ZX37

 

 

ZX38

 

 

ZX39

 

 

ZX40

 

 

ZX41

 

 

 

RAKOK