ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ZEFEX

 

 

 

Τέλος μετά από 6 χρόνια για τον Σπύρο Κολοκοτρώνη (φώτο 1) και την θητεία του στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών του Ζέφυρου Αιγάλεω.

Ο συμπολίτης μας βετεράνος ποδοσφαιριστής - που ήδη έχει αναλάβει την Τεχνική Διεύθυνση των Ακαδημιών του ΑΟ Αιγάλεω – είχε ξεκινήσει την συνεργασία του με τον Ζέφυρο Αιγάλεω (τότε ΑΕ Αιγάλεω) στις 7 Ιουλίου 2014.

Με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο (FB) στις 9 Μαίου 2020, ο Σπύρος Κολοκοτρώνης, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του έργου του, όπου ανέπτυξε θεαματικά τα τμήματα υποδομής του Ζέφυρου Αιγάλεω, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε, ότι νέοι Τεχνικοί Διευθυντές των Ακαδημιών του Ζέφυρου Αιγάλεω, ανέλαβαν ο Θοδωρής Κολοκοτρώνης (φώτο 2) και ο Τάσος Μπούκης (φώτο 3).

 

Αναφέρει ο Σπύρος Κολοκοτρώνης:

 

«Η μεγάλη τιμή, που μου έκανε η αγαπημένη ομάδα της πόλης μας ο ΑΟ Αιγάλεω, να αναλάβω την διεύθυνση και την ανασυγκρότηση των ακαδημιών του, με κάνει να αισθάνομαι ακόμη πιο υπεύθυνος, ώστε να δημιουργήσουμε με όλους τους άξιους συνεργάτες μου μια ακαδημία πρότυπο σε όλη την Αθήνα (με σκοπό να βγάζει τα δικά της παιδιά για την πρώτη ομάδα).

Για αυτόν λοιπόν τον λόγο ήρθε η ώρα να σας ανακοινώσω με ιδιαίτερη χαρά, ότι πλέον την Διεύθυνση της Ακαδημίας της ΑΕ Ζέφυρος Αιγάλεω, αναλαμβάνουν από εδώ και στο εξής οι Θοδωρής Κολοκοτρώνης και Τάσος Μπούκης (αποτελούν πρότυπο για τα παιδιά).

Με το ήθος και την φιλοσοφία που έχουν για το ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσουν να δώσουν ακόμη περισσότερα για να γίνει η ακαδημία μας ακόμη καλύτερη.

Εγώ θα είμαι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν. Ευχαριστώ πολύ».

 

 

SPILNEW