Η ΕΑΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΕ 50 ΦΩΤΟ! 

 

papaarxok

 

 

Η πανδημία είχε πάει πολλά πράγματα πίσω στην ζωή μας, αλλά η σταδιακή χαλάρωση των μέτρων το τελευταίο διάστημα και η επιστροφή στην κανονικότητα, έδωσε την ευκαιρία στον ιστορικό Ζέφυρο Αιγάλεω, να διοργανώσει την περασμένη Κυριακή 3 Απριλίου 2022, την ετήσια εκδήλωση του στην Οικογενειακή Ταβέρνα «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ».

Μία εξαιρετική εκδήλωση, όπου, στην πρόσκληση του Προέδρου κ. Ευάγγελου Παπαϊακώβου (μεσαία φώτο στο κεντρικό πλάνο) και των συνεργατών του, ανταποκρίθηκαν δεκάδες φίλοι, γονείς, αθλητές και στελέχη του σωματείου, λαμβάνοντας μέρος σε ένα ντελίριο διασκέδασης, αποδεικνύοντας ότι ο σύλλογος είναι μια μεγάλη αθλητική οικογένεια.

Όσο αφορά το εθιμοτυπικό, τιμήθηκαν, ο πρώην Πρόεδρος του συλλόγου, κ. Νίκος Γιοχάλας, οι βετεράνοι παίκτες του σωματείου, κ.κ. Δημήτρης Δεναξάς (στο αριστερό πλάνο της κεντρικής φώτο), Κώστας Μιχαλακάκος (στο δεξί πλάνο της κεντρικής φώτο), Παναγιώτης Σαρλάς, ο Αντιπρόεδρος του Ζέφυρου κ. Κώστας Σίνος και οι προπονητές όλων τμημάτων των ακαδημιών.

Παρόντες σε αυτή την γιορτή του Ζέφυρου Αιγάλεω, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας, ο πρώην Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπίρμπας, ο Επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ» κ. Κώστας Σάμιος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Ασημακόπουλος, Παναγιώτης Μανδραφλής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Φίλης, Γιάννης Κουτούλιας, Γιάννης Σάμιος, ο τ. Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο πρώην Υπουργός κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Αιγάλεω κ. Γιώργος Στεφανάκος, ο Γενικός Διευθυντής των ακαδημιών του ΑΟ Αιγάλεω κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης, ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών του Ορφέα Αιγάλεω κ. Βαγγέλης Ζιώγας, κ.α.

Τα επόμενα 24ωρα θα παραθέσουμε και το σχετικό «χορταστικό» φωτορεπορτάζ από το μουσικοχορευτικό σκέλος της εκδήλωσης.

 

 

mess

 

 

gz 1

 

 

gz 2

 

gz 3

 

gz 4

 

gz 5

 

gz 6

 

gz 7

 

gz 8

 

gz 9

 

 

NEWMAKGNV

 

 

gz 10

 

gz 11

 

gz 12

 

gz 13

 

gz 14

 

gz 15

 

gz 16

 

gz 17

 

gz 18

 

 

ERGONMAKET

 

 

gz 19

 

gz 20

 

gz 21

 

gz 22

 

 

mess

 

 

gz 23

 

gz 24

 

gz 25

 

gz 26

 

gz 27

 

 

MOUSKX

 

 

gz 28

 

gz 29

 

gz 30

 

gz 31

 

gz 32

 

gz 33

 

gz 34

 

gz 35

 

gz 36

 

 

SPILNEW

 

 

gz 37

 

gz 38

 

gz 39

 

gz 40

 

gz 41

 

gz 42

 

gz 43

 

gz44

Ο βετεράνος της ομάδας, Παναγιώτης Σαρλάς, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί την προηγούμενη Κυριακή στην εκδήλωση, και λίγα 24ωρα αργότερα, οι παράγοντες του συλλόγου τον υποδέχθηκαν στα γραφεία της ομάδας στο ΔΑΚ Αιγάλεω, όπου του επέδωσαν το τιμητικό βραβείο. Στην φώτο, από αριστερά, οι κ.κ. Γιάννης Σάμιος, Παναγιώτης Σαρλάς, ο Πρόεδρος του Ζέφυρου κ. Βαγγέλης Παπαϊακώβου, και μπροστά, ο εγγονός του Αλέξανδρος.

 

 

gz45

Έλειπε εκτός Αττικής για επαγγελματικούς λόγους, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας (ιδιοκτήτης της GNV) και πρώην Πρόεδρος της ομάδας, κ. Νίκος Γιοχάλας, λόγος για τον οποίο δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση και να βραβευθεί δια ζώσης.

 

 

 

mess