ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ BASKET ΑΙΓΑΛΕΩ… 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ FB

3 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και συνεχούς ενημέρωσης κλείνει η μοναδική σελίδα στο facebook, που αναδεικνύει τις δραστηριότητες των Ακαδημιών Μπάσκετ Αιγάλεω.

Όλα τα τελευταία νέα των Ακαδημιών, παρουσιάσεις, ανακοινώσεις, ρεπορτάζ αγώνων, αποτελέσματα, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, είναι μερικά απ' όσα μπορεί να βρει κανείς στο εν λόγω προφίλ... Και φυσικά μετά από 3 χρόνια, όχι μόνο μπορεί να αποτελέσει μια σύγχρονη διαδικτυακή παρακαταθήκη για το μπάσκετ στο Αιγάλεω, αλλά μπορεί να χαρακτηριστεί και ως το απόλυτο ηλεκτρονικό ημερολόγιο με τις μέρες και την δράση των Ακαδημιών του ΑΟ Αιγάλεω στο μπάσκετ.

Εμπνευστής και αποκλειστικός διαχειριστής του προφίλ, είναι ο δραστήριος δημοτικός σύμβουλος και νεοεκλεγείς στο συμβούλιο του ΑΟ Αιγάλεω, Δημ. Μπέσης, ο οποίος απ' ότι μαθαίνουμε αφιερώνει πολύ προσωπικό χρόνο για την ενημέρωση κι άλλων σελίδων.

Ο ίδιος, δηλώνει συναισθηματικά δεμένος με το δημιούργημά του και το χαρακτηρίζει ως ένα χρήσιμο εργαλείο, για όσους επιθυμούν να μάθουν και να μοιραστούν με φίλους τους όλα τα πρόσφατα νέα των Ακαδημιών.

Η δουλειά που γίνεται στη σελίδα είναι καθημερινή, συμβάλει θετικά στο αθλητικό κομμάτι της πληροφόρησης και ελπίζουμε να συνεχιστεί η καλή προσπάθεια για ακόμα περισσότερα χρόνια!!!