ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

XTBA

 

 

Αιφνίδια είδηση στις τάξεις του μπάσκετ του ΑΟ Αιγάλεω, καθώς πριν λίγη ώρα ο κ. Μάριος Χατζηπαναγιώτης γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση του την παραίτηση του από τον Προεδρικό θώκο του τμήματος μπάσκετ. Να σημειώσουμε ότι ο Μάριος Χατζηπαναγιώτης είχε αναλάβει αυτό το πόστο στις 28 Ιανουαρίου 2016, διαδεχόμενος τον κ. Δημήτρη Σακελλαρίου.
Συγκεκριμένα στην σημερινή ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Σήμερα Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, κατέθεσα στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ, την οριστική και αμετάκλητη παραίτησή μου για προσωπικούς λόγους από τη θέση του υπευθύνου του τμήματος μπάσκετ.
Εύλογα θα διατυπωθούν πολλά ερωτήματα - όπως γιατί τώρα - καθώς η ομάδα με δεδομένη την επιτυχία της βρίσκεται στα πρόθυρα ανόδου κατηγορίας και της κατάκτησης του κυπέλλου. Το σίγουρο είναι ότι η παραίτηση η δική μου δεν θα εμποδίσει την προδιαγεγραμμένη πορεία της ομάδας μας, που τόσο πολύ κοπιάσαμε όλοι μας γι΄ αυτό. Είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχουν ικανά και κατάλληλα πρόσωπα να συνεχίσουν αυτό το όμορφο ταξίδι που ονειρευτήκαμε όλοι μας.
Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο, τους αθλητικούς τεχνικούς συντελεστές και λοιπούς συνεργάτες, καθώς και τους φιλάθλους της ομάδας, για την μέχρι σήμερα συμπόρευση μας.
Καλή επιτυχία στη συνέχεια».

 

Με εκτίμηση


Μάριος Χατζηπαναγιώτης