Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 ΣΤΟ ΣΙΤΙ 

APOSTA

 

 

Το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν 2018-2019 στα τμήματα υποδομών του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ δημοσιοποίησε ο συμπολίτης μας Γενικός Διευθυντής των ποδοσφαιρικών ακαδημιών του συλλόγου κ. Χρήστος Αποστολίδης, ο οποίος αναφέρει τα εξής:

 

«Αγαπητοί,

 

Με αφορμή το κλείσιμο της χρονιάς, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συνεργασία μας και αυτή τη σεζόν.

 

Γνωριστήκαμε με πολλούς από εσάς μέσα στον σύλλογο, ανθρώπους διαφορετικούς αλλά με ένα όραμα, με ένα σκοπό: τα παιδιά σας - οι αθλητές μας να αποκτήσουν αθλητική και κοινωνική παιδεία μέσα σε αντίξοες συνθήκες πολλές φορές.

 

Είμαι ικανοποιημένος που πρόσφερα φέτος πολύ ή λίγο, ας το αναλογιστούν αυτοί που το λαμβάνουν, στην άνοδο και επιστροφή της πρώτης ομάδας της πόλης μας στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από αρκετά χρόνια. Δεν ζητάω από κανέναν τίποτα, ίσως πολλές φορές και το πιο απλό και ανέξοδο που είναι το ευχαριστώ τους.

 

Αγωνιστήκαμε για να πετύχουμε με τους συνεργάτες μου, τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής τους στόχους που οι ανάγκες της εποχής επιβάλλουν. Γιατί ποτέ δεν το βάλαμε κάτω, αν και ανεχτήκαμε πολλά, αλλά είχαμε τη δύναμη να το κερδίσουμε μέσα από τη δουλειά μας.

 

Η συνεργασία μας με πλούτισε με εμπειρίες και γνώσεις, αλλά και με κάτι ακόμα πιο σημαντικό, την ουσιαστική επαφή με εσάς που, ερχόμενοι εδώ, παλεύατε να διαμορφώσετε αθλητικό κι όχι μόνο χαρακτήρα στα παιδιά σας, με όλες σας τις δυνάμεις. Μέσα από τη συνεργασία μας δημιουργήθηκαν φιλίες και καλλιεργήθηκαν σχέσεις.

 

Είμαι χαρούμενος γιατί έχω την ηθική που βγαίνει από το μυαλό και την καρδιά και δεν είμαι δήθεν, του «φαίνεσθαι», γιατί έτσι έμαθα από τους γονείς μου από τα πρώτα μου βήματα, να είμαι δοτικός, να κατανοώ τον συνάνθρωπο μου που πολλές φορές είναι σε δύσκολη θέση γιατί πιστεύω έτσι θα το εκτιμήσουν περισσότερο.

 

Μπορώ να χαρώ με τα πιο απλά πράγματα, γιατί πολλές φορές στη ζωή μου δεν είχα τίποτα δεδομένο. Με έμαθαν οι γονείς μου να εκτιμώ και να ευχαριστιέμαι τα μικρά και ασήμαντα κατά πολλούς, αλλά μεγάλα και σημαντικά γι’ αυτούς που το κατανοούν.

 

Γιατί έμαθα από μικρός ότι το απλό πολλές φορές είναι και δύσκολο και λέξεις σαν το συγγνώμη και το ευχαριστώ είναι ίσως για λίγους, γιατί είναι τόσο απλές λέξεις, όμως και τόσο δύσκολες πολλές φορές ώστε να ειπωθούν.

 

Σας ευχαριστώ όλους διότι τη φετινή περίοδο μας χαρίσατε απλόχερα την αγάπη σας, τη στήριξη σας και την εμπιστοσύνη σας. Μας τιμήσατε με τη φυσική σας παρουσία και την υποστήριξή σας σε οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια και μη τόσο της πρώτης ομάδας όσο και της ακαδημίας. Μας γεμίσατε με δύναμη για να κάνουμε το επόμενο βήμα, να θέσουμε τον επόμενο στόχο.

 

Ελπίζουμε να ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες σας, με τα όποια λάθη μας, για ένα πιο αποτελεσματικό και μαχητικό αύριο τόσο της πρώτης ομάδας όσο και της ακαδημίας, στηρίζοντας δράσεις που πολλές φορές λάμβαναν χώρα για πρώτη φορά στο σωματείο. Απώτερος σκοπός και στόχος ήταν να τεθούν οι βάσεις για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον για τα παιδιά σας, τους αθλητές μας μικρούς ή μεγάλους.

 

Νιώθω τη χαρά από κάθε μικρή ή μεγάλη νίκη και να τη μοιράζομαι με τους άλλους γιατί γνωρίζω ότι μόνος μου δεν θα τα κατάφερνα. Από την άλλη διαχειρίζομαι μόνος το μερίδιο της ήττας, γιατί με κάνει να μαθαίνω, γνωρίζοντας ότι οι άλλοι ούτε θα τις άντεχαν, αλλά ούτε και θα μάθαιναν τίποτα από αυτές όχι γιατί δεν θέλουν, αλλά γιατί δεν έχουν την ικανότητα ή πιο απλά δεν μπορούν.

 

Δούλεψα χωρίς το εγώ μπροστά από κάθε πρόταση μου, διότι από τα τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο έμαθα να παρατηρώ και να σέβομαι από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο που ήταν διαφορετικός από εμένα σε μέγεθος, όψη, σκέψη και τακτική.

 

Δεν υιοθέτησα τίποτα και ποτέ άκριτα, αλλά δεν θεώρησα και τίποτα δεδομένο και δεν θα μιλήσω για κάτι ό,τι κι αν είναι αυτό, εάν δεν έχω άποψη.

 

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συνεργάτες που είχα πρώτα στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ: ΑΝΤΖΕΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΦΟΥΦΛΗ, ΚΩΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΓΛΑΡΑΤΖΗ, ΝΙΚΟ ΙΣΣΑΡΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΑΚΑΛΟ, ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΟΥΜΑΝΗ και στην ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ: ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΔΙΓΓΕΛΙΔΗ, ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΙΩΤΗ, ΘΕΟΦΙΛΟ ΚΑΛΥΒΑ, ΠΕΤΡΟ ΒΟΙΔΟΝΙΚΟΛΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΑΚΟ, ΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΛΕΤΤΟ, ΘΩΜΑ ΦΟΥΦΛΗ.

 

Ιδιαίτερα ευχαριστώ όλο το Διοικητικό Συμβούλιο που από την πρώτη μέρα που πέρασα την πόρτα των γραφείων για την αναγγελία ανάληψης των καθηκόντων μου με στήριξε και κυρίως τον ΑΝΤΩΝΗ ΤΙΡΤΙΡΑΚΗ, στυλοβάτη αυτής της προσπάθειας στην Ακαδημία, την οικογένεια ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΑΡΗ και ΓΙΑΝΝΗ για το οικοδόμημα που λέγεται Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ και το ποδοσφαιρικό ταξίδι που κάναμε φέτος με την άνοδο - επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Άφησα για το τέλος ένα άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας και με τις πολύτιμες υπηρεσίες του στήριξε το οικοδόμημα αυτό τον ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ.

 

Πάνω από όλα θέλω άλλη μία φορά να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους εσάς αγαπητοί φίλαθλοι, γονείς της ακαδημίας που συμβάλλατε ο καθένας με τις δυνάμεις του στην πορεία της ομάδας και ακαδημίας, μία πορεία που εύχομαι να έχει συνέχεια και ανάλογες επιτυχίες.

 

Με εκτίμηση & σεβασμό,

 

Χρήστος Αποστολίδης».



AKAD1

 

 

SPILNEW