ΕΝΑΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ

 

 

 

 

ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

KOULOUME

 

 

 

 

Στελεχώνεται με ότι καλύτερο υπάρχει η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ενόψει της νέας σεζόν 2019-2020 για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE.

 

Πριν λίγα 24ωρα, ο σύλλογος της πόλης μας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Χειρουργό Ορθοπαιδικό κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στον τομέα του στην Ελλάδα, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο νέος επιστημονικός – ιατρικός συνεργάτης του Σίτι, δεν είναι άγνωστος στον χώρο του αθλητισμού, καθώς υπήρξε Πανελληνιονίκης στο Τριπλούν, όπως και Πρόεδρος στον Αθλητικό Όμιλο Φιλοθέης από το 2003 έως το 2016.

 

Πάμε, όμως, να γνωρίσουμε πιο καλά τον νέο συνεργάτη – Χειρουργό Ορθοπαιδικό της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931.

 

Ο Παναγιώτης Β. Κουλουμέντας γεννήθηκε στο Μόναχο το 1970. Είναι παντρεμένος με την Δερματολόγο Νάνσυ Τσιούφη με την οποία και έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύθηκε στην Ορθοπαιδική Xειρουργική και Τραυματολογία στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

 

Το έτος 2007-2008 έκανε κλινικό και ερευνητικό Fellow (μετεκπαίδευση) στην Πανεπιστημιακή Κλινική Αθλητικής Ορθοπαιδικής του Τεχνικού Πανεπιστημίου του Μονάχου (Sport Orthopaedie, Klinikum Rechts der Isar, Technische Universitaet Muenchen) υπό τον Καθηγητή Andreas Imhoff, όπου και εξειδικεύθηκε στην αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων και την αρθροσκοπική χειρουργική. Είναι Μέλος της Ελληνικής, της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Εταιρείας Αρθροσκόπησης και Αθλητικών Κακώσεων ΕΑΕ, ESSKA και ISAKOS αντίστοιχα, καθώς και πιστοποιημένος Χειρουργός Ορθοπαιδικής Ρομποτικής Χειρουργικής στο ισχίο και το γόνατο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

 

Το έτος 2010 ίδρυσε και διευθύνει το Ιατρείο Ορθοπαιδικής και Αθλητικής Ορθοπαιδικής Athens Sports Orthopaedics.

 

Από το έτος 2008 μέχρι το 2017, ως επικεφαλής του Ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχει χειρουργήσει μερικούς από τους πιο διάσημους Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές.

 

Τον Νοέμβριο του 2014 ανέλαβε τη διεύθυνση της Κλινικής Ορθοπαιδικής και Αθλητικής Ορθοπαιδικής στο Νοσοκομείο Metropolitan, η οποία πρόσφατα αναγνωρίστηκε ως πρότυπη και κέντρο αριστείας για τη χειρουργική του γόνατος και συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στην Eυρώπη. Παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα όρια του δήμου Ψυχικού - Φιλοθέης. Το 2018 εξελέγη ταμίας στο ΔΣ της Ελληνικής Αρθροσκοπικής εταιρείας.

 

Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό από παιδί , και κυρίως με το στίβο. Διετέλεσε αθλητής του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης (ΑΟΦ) και αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης στο Άλμα Τριπλούν. Ανέλαβε την προεδρία του ΑΟΦ το 2003 και υπήρξε ο μακροβιότερος πρόεδρος μέχρι και το 2016 και συνέδεσε το όνομα του με την ανάδειξη του σωματείου ως πρότυπου στην Ελλάδα.



 

NEKTARMEG