Ο πρώην SUPER LEAGUE ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ!

GRATSVER

 

 

 

Διαιτητή με μακρά πορεία και πάρα πολλές αγωνιστικές παραστάσεις τα τελευταία χρόνια στα μεγάλα επαγγελματικά πρωταθλήματα όρισε η ΕΠΟ στο εκτός έδρας αγώνα του Αιγάλεω την προσεχή Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 στην Βέροια με την ομώνυμη ομάδα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE.

 

Ο λόγος για τον Τρικαλινό ρέφερι, Ευάγγελο Γρατσάνη, ο οποίος το καλοκαίρι του 2018 είχε επιλεγεί από τον Αρχιδιαιτητή Μίλο Περέϊρα στην λίστα των 23 κορυφαίων διαιτητών που σφύριξαν στην SUPER LEAGUE την σεζόν που πέρασε (2018-2019), αλλά πριν 4 μήνες τον Ιούλιο του 2019, υποβιβάστηκε στην 2η κατηγορία των ελλήνων ρέφερι.

 

Διαιτητή… από κούνια χαρακτηρίζουν στα μέρη του τον Βαγγέλη Γρατσάνη, καθώς από όταν ήταν μαθητής του Γυμνασίου πήγαινε και παρακολουθούσε τα σεμινάρια διαιτησίας της Ένωσης Τρικάλων και ως μαθητής Λυκείου ήταν ήδη διαιτητής στο νομό του, ανεβαίνοντας σιγά – σιγά την σχετική κλίμακα.

 

Βέβαια ήταν πάντα στην «σκιά» του Αλέξανδρου Αρετόπουλου, που για πολλά χρόνια ήταν ο διαιτητής που εκπροσωπούσε την ΕΠΣ Τρικάλων σε Α΄ Εθνική και SUPER LEAGUE, οπότε ο Γρατσάνης περίμενε το καλοκαίρι του 2018 για να γίνει μέλος της κορυφαίας κατηγορίας διαιτητών.

 

Ο εν λόγω Τρικαλινός ρέφερι, έχει σπουδάσει οικονομικά και διατηρεί μεγάλη μονάδα αλουμινίων στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

 

Την φετινή σεζόν 2019 -2020 σε επίπεδο πρωταθλημάτων εθνικών κατηγοριών, ο Ευάγγελος Γρατσάνης έχει διευθύνει τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής, Θησέας Αγριάς – Πιερικός 1-0 στις 22 Σεπτεμβρίου 2019 και στην πρεμιέρα της SUPER LEAGUE 2, τον αγώνα Παναχαϊκή – Γιάννινα 1-1 στις 29 Σεπτεμβρίου 2019.



CLAJNEW