«ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» ΚΑΙ ΤΟ 2020

ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (30 ΦΩΤΟ)!

TOKATBL

 

 

 

Για τα καλά έχει μπει το 2020 για το Αιγάλεω και…αμήν να συνεχίσει έτσι ο ιστορικός σύλλογος στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE για το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Νίκη μέσα στην Καλαμάτα το περασμένο Σάββατο - στο αγωνιστικό… ποδαρικό της χρονιάς - μετά το… αφεντικό (λέγε με Άρη Παλτόγλου)… τρελάθηκε, πραγματοποιώντας την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Σίτι, φέρνοντας στην ομάδα τον Αργεντινό, πρώην παίκτη της ΑΕΚ, καθώς και πρώτο σκόρερ της Α΄ Εθνικής, Ισμαέλ Μπλάνκο, ακολούθησε ο Βραζιλιάνος Νέτο Μαρκολίνο, ενώ παίκτης του «κυανόλευκου» σωματείου είναι και ο διεθνής Κενυάτης, Πολ Γουερέ Οόκο.

Μέσα σε αυτό το… αναγεννημένο κλίμα και ενόψει της εντός έδρας συνάντησης με την Καβάλα το προσεχές Σάββατο, το Αιγάλεω πρέπει να είναι τη νέα χρονιά «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» και έτσι την Πέμπτη το μεσημέρι (9 Ιανουαρίου 2020), μετά την πρωϊνή προπόνηση, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Άρης Παλτόγλου, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και παράγοντες του συλλόγου, βρέθηκαν στο ομώνυμο μουσικό μεζεδοπωλείο του Χαϊδαρίου, όπου ο αληθινός φίλος της ομάδας (όπως και χορηγός) κ. Τάκης Σπίνουλας, παρέθεσε με ευχαρίστηση – για πολλοστή φορά - γεύμα προς όλα τα μέλη του τμήματος.

Ένα ευχάριστο διάλειμμα, λίγο πριν την δύσκολη συνάντηση με την Καβάλα, όπου παίκτες, προπονητής, βοηθοί και παράγοντες του Σίτι, χαλάρωσαν σε ένα φιλικό περιβάλλον. Ευχή όλων, το Αιγάλεω το 2020, να είναι κυριολεκτικά «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ»!

Στην κεντρική φώτο, αριστερά, ο Γιώργος Κατσικογιάννης (πρώην παίκτης του Ολυμπιακού), δεξιά ο Ισμαέλ Μπλάνκο (πρώην παίκτης της ΑΕΚ), έχοντας εν μέσω, των γνωστών Παναθηναϊκών… αισθημάτων, κ. Τάκη Σπίνουλα!

Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ.

 

 

 

KNARXOR

 

 

 

 

BK1

 

 

 

BK2

 

 

BK3

 

 

BK4

 

 

BK5

 

 

BK6

 

 

BK7

 

 

BK8

 

 

BK9

 

 

 

ARXLEMTR

 

 

 

BK10

 

 

BK11

 

 

BK12

 

 

BK13

 

 

BK14

 

 

BK15

 

 

BK16

 

 

BK17

 

 

BK18

 

 

SPINOPAPDIAF

 

 

 

BK19

 

 

BK20

 

 

BK21

 

 

BK22

 

 

BK23

 

 

BK24

 

 

BK25

 

 

BK26

 

 

BK27

 

 

BK28

 

 

BK29

 

 

 

KNARXOR