…ΞΕΝΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

 

GIPAIG

 

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την ΠΑΕ Αιγάλεω και ειδικότερα τον Πρόεδρο της και ισχυρό παράγοντα της ομάδας κ. Άρη Παλτόγλου (κεντρική φώτο), να έχει ήδη «κλείσει» γήπεδο – μακριά από την πόλη μας, αλλά τουλάχιστον εντός Αττικής – που θα φιλοξενήσει την προετοιμασία του ποδοσφαιρικού τμήματος, και παράλληλα να ετοιμάζεται να δηλώσει και ως επίσημη έδρα, πρόσκαιρα, το γήπεδο του Ταύρου (ή ίσως κάποια άλλη περίπτωση).

Αυτό ως γνωστόν διότι το Δημοτικό Στάδιο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» είναι σε κακή κατάσταση (εδώ και χρόνια είναι… χωράφι), ενώ επίκεινται εργασίες ανακατασκευής του, που η ΠΑΕ νόμιζε ότι, ειδικά η αλλαγή στον χλοοτάπητα, θα είχε ήδη γίνει και το Σίτι τις προσεχείς μέρες (άντε να φτάναμε Αύγουστο) θα είχε το γήπεδο στην διάθεση του για την προετοιμασία.

Εν πάσει περιπτώσει, εκτός από το Δημοτικό Στάδιο, ούτε το βοηθητικό γήπεδο «Εδέσσης» στον ευρύτερο χώρο του Μπαρουτάδικου, είναι έτοιμο προς χρήση.

Όλα αυτά λοιπόν τα θέματα, έχουν προκαλέσει έντονο εκνευρισμό και δυσαρέσκεια στις τάξεις του συλλόγου και πιο συγκεκριμένα στην οικογένεια Παλτόγλου, τον Άρη και τον πατέρα του Γιάννη, οι οποίοι πίστευαν ότι η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας, θα είχαν δείξει περισσότερη και πιο άμεση (χρονικά) μέριμνα και ενδιαφέρον, ειδικά όσο αφορά το γηπεδικό θέμα της ομάδας.

Αντί αυτού, όμως, όπως γράψαμε στην αρχή του άρθρου, το Αιγάλεω ξεκινάει τον… ξενιτεμό / ξεριζωμό, τόσο για την προετοιμασία, όσο επίσης για τις επίσημες υποχρεώσεις, αλλά και τις προπονήσεις από τον Σεπτέμβριο και για μεγάλο διάστημα.

Κοινώς, θα κάνουμε πάρα πολύ καιρό να δούμε την ομάδα στην πόλη, έστω και να προπονείται.

Η Οικογένεια Παλτόγλου, είναι δυσαρεστημένη με την αντιμετώπιση όσο αφορά τα γηπεδικά θέματα, από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γκίκα, καθώς δεν είναι μόνο ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν τα γήπεδα προς χρήση και ο σύλλογος… φεύγει από την πόλη (ενόψει βέβαια ενός πολύ δύσκολου πρωταθλήματος που λέγεται Β΄ Εθνική και οι έδρες παίζουν τον ρόλο τους), αλλά και γιατί δεν έχουν ακόμη ξεκάθαρη εικόνα για το πότε θα γίνουν τα έργα και πότε θα επιστρέψει η ΠΑΕ Αιγάλεω στον χώρο της. Όλα στον αέρα δηλαδή…

Ο… ξεριζωμός του Σίτι από την πόλη, που κατ’ εκτίμηση μας, μπορεί να κρατήσει και για μήνες, σημαίνει εκτός των άλλων, μείωση ισχύος, όσο αφορά την υποστήριξη από τους φίλους της ομάδας, όπως επίσης και περαιτέρω έξοδα (λιγότερα έσοδα, διαφημιστικές ταμπέλες, κτλ.), χρόνος και κόπος, καθώς μην νομίζεται ότι το Αιγάλεω θα βρει τσάμπα γήπεδο για να προετοιμαστεί, να προπονείται και να δίνει τους αγώνες του.

Ίσως κάποιοι να σκέφτηκαν, ότι δεν πειράζει μωρέ, τόσα λεφτά χαλάνε οι Παλτόγλου, το να νοικιάσουν γήπεδο για μερικούς μήνες θα τους πειράξει…

Για το θέμα είχαμε αναφερθεί και στην εφημερίδα μας, όταν η υπόθεση… μύριζε μπαρούτι εδώ και καιρό, και μάλιστα η δημοσίευση είχε αξιολογηθεί ως πρώτη είδηση!

 

 

PMA 2406 001 CMYK

 

 

Μάλιστα σε άρθρο, που δημοσίευσε σήμερα το πρωϊ, Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020, το

mikriliga.com, αναφέρεται και αυτό επισταμένα στα γηπεδικά θέματα και την δυσαρέσκεια της οικογένειας Παλτόγλου για την αντιμετώπιση από την Δημοτική Αρχή:

Αναφέρει το άρθρο:

«Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com η οικογένεια Παλτόγλου είναι φανερά δυσαρεστημένη, αλλά και απογοητευμένη από την στασιμότητα που επικρατεί στο θέμα του γηπέδου, το οποίο “καίει” τα τελευταία χρόνια τον σύλλογο…

Πιο συγκεκριμένα, δεν έχει ξεκινήσει καμία εργασία ακόμη στο θέμα της αντικατάστασης του χλοοτάπητα, αλλά και ορισμένες επιδιορθώσεις σε άλλα σημεία του γηπέδου, τα οποία βρίσκονται σε άθλια κατάσταση. Η οικογένεια Παλτόγλου περίμενε στοϊκά τον Δήμαρχο Αιγάλεω, Γιάννη Γκίκα να κάνει πράξη τις υποσχέσεις που είχε δώσει στην πρώτη ΓΣ συνέλευση της ομάδας, η οποία είχε πραγματοποιηθεί πριν από δύο μήνες περίπου.

Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι τώρα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα του Αιγάλεω να γυρίζει σαν τον… τσιγγάνο ψάχνοντας ποδοσφαιρική στέγη για προπονήσεις (ανέτοιμο και το βοηθητικό), αλλά και για να δώσει τα πρώτα της παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Μπορεί ο “ισχυρός” άνδρας του Αιγάλεω, Άρης Παλτόγλου στην τελευταία γενική συνέλευση να είπε ότι η έδρα του Φωστήρα θα φιλοξενήσει την ομάδα του, ωστόσο και πάλι αυτή η εξέλιξη είναι μία λύση ανάγκης.

Από κει και πέρα, οι άνθρωποι του Αιγάλεω παρακολουθούν τι γίνεται και… δίπλα τους, καθώς χθες ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης επιθεώρησε τις εργασίες στο γήπεδο Νεάπολης, στο οποίο πραγματοποιείται τοποθέτηση υβριδικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, το κόστος του οποίου αναλαμβάνει ο Δήμος Νίκαιας!».

 

RAKOK