Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΠΑΕ

 

STARXX

 

 

«Έκαστος εφ’ ω ετάχθη» αναφέρει ο Ηρόδοτος (…και ο Απόστολος Παύλος αργότερα), και η διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Αιγάλεω, είναι μια τέτοια διαδικασία. Όποιος θέλει και όποιος μπορεί, στηρίζει τον πιο ιστορικό σύλλογο της πόλης μας.

Ο δικηγόρος Σταύρος Τασιόπουλος και εκ των Αντιπρόεδρων του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, κατέθεσε 500 ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο, να δείξει ότι όλοι σε αυτή την πόλη μπορούμε, επιλέγοντας ο καθείς όπως κρίνει και όπως θέλει, να στηρίξει προσπάθειες, δομές, συλλόγους, δράσεις, κτλ.

Σε δήλωση του, ο δραστήριος συμπολίτης μας, που έχει διατελέσει μάλιστα και Δημοτικός Σύμβουλος από το 2014 έως το 2019, ανέφερε:

«Η επιστροφή της ομάδας του Αιγάλεω στη Β΄ Εθνική χρειάζεται τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και την συνεργασία με το Δήμο, ενώ ο Ερασιτέχνης, δηλαδή ο ΑΟ Αιγάλεω σε αυτή την συγκυρία δίνει ουσιαστικό παρόν.

Η υγιής και ουσιαστική συνύπαρξη μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη εγγυάται την θετική εξέλιξη του ποδοσφαιρικού τμήματος προς όφελος των αθλητών, της ομάδας και συνολικά της τοπικής κοινωνίας.

Προσωπικά εύχομαι καλή επιτυχία στην ΠΑΕ, ώστε με φίλαθλο πνεύμα και αγωνιστικότητα να προχωρήσει σε μία επιτυχή σεζόν.

Με εκτίμηση, Σταύρος Τασιόπουλος / Αντιπρόεδρος ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ».

 

 

tasiopp

 

 

 

 

NECTΟΚ