ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
Η ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

ARXADD

 

 

Συστάθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του ΑΟ Αιγάλεω, που προήλθε από την εκλογική διαδικασία και επιμερίστηκαν οι θέσεις και οι αρμοδιότητες. Να σημειώσουμε, ότι ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Τιρτιράκης είχε εκλεγεί με τεράστια αποδοχή στις εκλογές, ενώ όσο αφορά τον καθορισμό των καθηκόντων στις θέσεις του ΔΣ, είχαμε ομόφωνες αποφάσεις.

Πρόκειται για ένα αρκετά ανανεωμένο ΔΣ, όπου οι παράγοντες που το συνθέτουν, έχουν υψηλούς στόχους για την τέλεση των καθηκόντων τους, αλλά και… δίψα για να παραγάγουν ένα έργο, που θα είναι αντάξιο της ιστορίας του σωματείου. Κοινώς η νέα διοίκηση βάζει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, όσο αφορά το πεδίο οργάνωσης και της προσπάθειας η ομάδα να γίνει «ένα» με την πλειοψηφία των κατοίκων της πόλης.

«Να είστε σίγουροι, ότι ως νέα διοίκηση, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, προκειμένου ο ΑΟ Αιγάλεω να είναι υπόδειγμα για την λειτουργία του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Τιρτιράκης.

 

Το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

Πρόεδρος – Αντώνης Τιρτιράκης, Α΄ Αντιπρόεδρος – Σταύρος Τασιόπουλος, Β΄ Αντιπρόεδρος – Αποστόλης Μιχαλόπουλος, Γεν. Γραμματέας – Αναστασία Βλάχου, Ειδ. Γραμματέας – Ιωάννης Σταυρόπουλος, Ταμίας – Παντελής Βλάχος, Έφορος – Μανώλης Ιωάννου, Μέλος: Βασίλης Μέρτογλου

 

*Μέλη - Έφοροι Τμημάτων:

Σπύρος Κολοκοτρώνης – Υπ. Ποδοσφαίρου, Παντελής Βλάχος – Υπ. Βόλεϊ, Αντώνης Γονιδάκης – Υπ. Μπάσκετ, Στάθης Ζυμαρικόπουλος – Υπ. Κολύμβησης

 

Εξελεγκτική Επιτροπή:

Ανθή Σκουρλέτη, Χαράλαμπος Ηλιόπουλος, Ευάγγελος Μίχος

 

* Εκπρόσωποι σε αθλητικούς φορείς:

Σε ΕΠΣΑ, ΕΠΟ: Βασίλειος Μέρτογλου / Σπύρος Κολοκοτρώνης, σε ΕΣΠΕΔΑ, ΕΟΠΕ: Παντελής Βλάχος / Αναστασία Βλάχου, σε ΕΣΚΑ, ΕΟΚ: Ιωάννης Σταυρόπουλος / Αποστόλης Μιχαλόπουλος, σε ΚΟΕ: Μανώλης Ιωάννου / Στάθης Ζυμαρικόπουλος

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ Αιγαλεω 1931 συγχαίρει τον Αντώνη Τιρτιράκη για την επανεκλογή του ως Πρόεδρος του Δ.Σ. Του Ερασιτέχνη Αιγάλεω Α. Ο. μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν την Πέμπτη 08/07/2021. Επίσης, συγχαίρει και τα 10 νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ.

Είμαστε σίγουροι ότι το νεοεκλεγέν Δ.Σ. θα εργαστεί με ομοψυχία και ζήλο για το καλό της ομάδας της πόλης μας, αλλά κυρίως για την βελτίωση της εικόνας του Αιγαλιώτικου Αθλητισμού».

 

* Στην κεντρική φώτο, δεξιά ο Πρόεδρος του ΑΟ Αιγάλεω κ. Αντώνης Τιρτιράκης, και αριστερά ο προκάτοχος του στον ΑΟ, και στυλοβάτης της ΠΑΕ Αιγάλεω, κ. Γιάννης Παλτόγλου.

 

 

PLATMAKETA