«PERSONA NON GRATA» Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ARXCITT

 

 

Ξύπνησε μνήμες από τα παλιά για το Αιγάλεω ο ορισμός του διαιτητή Τσαγκαράκη στο ματς Ιεράπετρα – Αιγάλεω.

Αντίδραση κατά της ΚΕΔ (Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας) από την ΠΑΕ Αιγάλεω… πυροδότησε ο ορισμός του διαιτητή της ΕΠΣ Χανίων, Πέτρου Τσαγκαράκη, στο κυριακάτικο ματς (20 Φεβρουαρίου 2022) Ιεράπετρα – Αιγάλεω για την 20η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της SUPER LEAGUE 2.

Πολύ αιχμηρή η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αιγάλεω, τόσο κατά της ΚΕΔ, όσο και για τον εν διαιτητή, που ούτε λίγο, ούτε πολύ, είναι «persona non grata», για την ομάδα της πόλης μας, καθώς όπως τονίζεται, οι «κυανόλευκοι» ζητούν ή, την αντικατάσταση του από την ΚΕΔ, ή, από τον ίδιο να δηλώσει κώλυμα.

 

Αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αιγάλεω:

 

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΕΔ

Με αφορμή τον ορισμό του Πέτρου Τσαγκαράκη στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΟΦ Ιεράπετρας στην Κρήτη, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ζητά από την ΚΕΔ την άμεση αντικατάσταση του εν λόγω διαιτητή και καλούμε τον ίδιο να δηλώσει κώλυμα.

Το αίτημα μας έχει σταλεί ήδη προς την ΚΕΔ η οποία συνεχίζει να κάνει του κεφαλιού της προκαλώντας με τους ορισμούς.

Έχουμε γνωρίσει καλά τον κ. Τσαγκαράκη στην Κρήτη αφού κατά το παρελθόν ήταν πρωταγωνιστής στο «χειρουργείο» που πέρασε η ομάδα μας κόντρα στον Ατσαλένιο αποβάλλοντας αναίτια από το 8ο λεπτό παίκτη μας και ήταν υπαίτιος που Δημήτρης Βέρμπης κινδύνεψε να χάσει την ζωή του αφήνοντας το σκληρό παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας.

Επίσης ξέρουμε καλά πως ο Πέτρος Τσαγκαράκης (που είναι από το Ηράκλειο και όχι από τα Χανιά όπως είναι δηλωμένος) έχει προσωπικά θέματα και με πρώην παράγοντα του Αιγάλεω, ο οποίος πλέον δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα μας.

Ζητάμε από τον ίδιο αν έχει ευθιξία να δηλώσει κώλυμα ή σε διαφορετική περίπτωση η ΚΕΔ να πράξει τα δέοντα και να προχωρήσει στην αντικατάστασή του. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να παίζει «παιχνίδια» με την ιστορία και την φανέλα του Αιγάλεω».

 

 

RAKOK