Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ

ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ

paltepp

 

 

Δεν ξέχασαν τον παίκτη της ομάδας Γιάννη Σταματάκη, τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Αιγάλεω, μετά την μεγάλη σημερινή (20/02/2022) εκτός έδρας νίκη επί της Ιεράπετρας με 1-0 για την 20η αγωνιστική της SUPER LEAGUE 2. Μια νίκη που κράτησε πολύ ψηλά το Σίτι στην βαθμολογία και ακόμη το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο…

Ο Γιάννης Σταματάκης εδώ και λίγα 24ωρα πενθεί τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα και δεν ταξίδεψε στην Κρήτη με την υπόλοιπη αποστολή.

Όμως, στο Σίτι, δεν τον ξέχασαν και του αφιέρωσαν τη νίκη επί της Ιεράπετρας.

Μάλιστα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Άρης Παλτόγλου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε αμέσως μετά την λήξη της συνάντησης μας είπε:

«Εκ μέρους όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, ποδοσφαιριστών, προπονητών, συνεργατών και όλων όσοι βρέθηκαν στην Κρήτη, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης, αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον Γιάννη Σταματάκη, που περνάει δύσκολες ώρες. Είμαστε κοντά του».

Παράλληλα, ο Άρης Παλτόγλου, που έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά τη νίκη και μάλλον είχε την διάθεση του στα ύψη, απηύθυνε το εξής μήνυμα – κάλεσμα:

«Όλοι οι φίλοι του Αιγάλεω να δώσουν βροντερό παρών στον εντός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα. Με νίκη κλειδώνουμε την σωτηρία της ομάδας μας στην κατηγορία…».

Ίσως, μερικοί, μπορεί να πουν, και ότι ο Άρης, είχε διάθεση για… τρολάρισμα…!!!

 

Στην κεντρική φώτο, δεξιά ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Αιγάλεω, Γιάννης Σταματάκης και αριστερά, ο Άρης Παλτόγλου

 

 

YESSNEW