ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΤΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ (50 ΦΩΤΟ)!

parxn

 

 

Το να στερείς το παιχνίδι από ένα παιδί είναι ακατανόητο, όπως βέβαια και από έναν νεαρό αθλητή – ποδοσφαιριστή να μην τον αφήνεις να παίξει μπάλα. Είναι κάτι σαν ζωή άνεϋ οξυγόνου…

Κάτι τέτοιο βίωσε για σχεδόν δύο (2) χρόνια, λόγω της πανδημίας, η ομάδα Νέων της ΠΑΕ Αιγάλεω, που έχει να δώσει επίσημο αγώνα από τα τέλη της άνοιξης του 2020, όταν και κατέκτησε το πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE.

Ο καιρός της ποδοσφαιρικής… ξηρασίας, λοιπόν, πέρασε, και έτσι το πρωί (στις 11) του Σαββάτου 5 Μαρτίου 2022, η ποδοσφαιρική ομάδα Νέων της ΠΑΕ Αιγάλεω ως γηπεδούχος στο γήπεδο της Ν. Ερυθραίας, δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα της, με το αντίστοιχο τμήμα της ΠΑΕ Κηφισιά, για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της διοργάνωσης της SUPER LEAGUE 2, όπου επίσης μετέχουν ο Διαγόρας Ρόδου, η Ρόδος, η Κηφισιά και η Καλλιθέα.

 

 

NECTΟΚ

 

 

 

 

Το πλήρες πρόγραμμα του ομίλου:

 

 

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΡΟΔΟΣ

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΚΗΦΙΣΙΑ

ΡΕΠΟ: ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΟΔΟΣ – ΑΙΓΑΛΕΩ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ

ΡΕΠΟ: ΚΗΦΙΣΙΑ

 

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΡΟΔΟΣ

ΡΕΠΟ: ΔΙΑΓΟΡΑΣ

 

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΚΗΦΙΣΙΑ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΑΙΓΑΛΕΩ

ΡΕΠΟ: ΡΟΔΟΣ

 

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ

ΡΟΔΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΡΕΠΟ: ΑΙΓΑΛΕΩ

 

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΟΔΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΙΓΑΛΕΩ

ΡΕΠΟ: ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΡΟΔΟΣ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΡΕΠΟ: ΚΗΦΙΣΙΑ

 

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΙΓΑΛΕΩ

ΡΟΔΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ

ΡΕΠΟ: ΔΙΑΓΟΡΑΣ

 

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ

ΡΕΠΟ: ΡΟΔΟΣ

 

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΡΟΔΟΣ

ΡΕΠΟ: ΑΙΓΑΛΕΩ

 

* Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έξι ομίλους των πέντε ομάδων. Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, θα προκριθούν στην δεύτερη φάση οκτώ (8) ομάδες που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία από κάθε όμιλο – οι πρώτες έξι ομάδες και οι δύο καλύτερες δεύτερες βαθμολογικά. Θα διεξαχθεί νέα κλήρωση για τις οκτώ ομάδες που θα αναμετρηθούν σε διπλούς αγώνες. Οι τέσσερις νικητές θα αγωνιστούν σε final four σε μια πόλη, στις αρχές Ιουνίου.

 

RAKOK

 

 

* Τους τελευταίους μήνες, εν μέσω όλων των δυσκολιών, το τμήμα Νέων με προπονητή τον Σταύρο Μπαϊράμη και τον αρμόδιο Διοικητικό Υπεύθυνο - Γενικό Αρχηγό κ. Βασίλη Μονεμβασίτη, ακολούθησε μακρύ πρόγραμμα προετοιμασίας, και όπως αναφέρετε χαρακτηριστικά σε επίσημο ποστάρισμα στον διαδικτυακό λογαριασμό της ΠΑΕ «με στόχο όλων να είναι μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και φυσικά η ανάδειξη νεαρών αθλητών που θα μπορούν να στελεχώσουν επάξια την ανδρική ομάδα».

 

* Η διαιτητική τριάδα της ΕΠΣ Αθήνας, που ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ για τη συνάντηση Αιγάλεω – Κηφισιά, είναι Θώμογλου, Γκούντας και Καλοπίσης.

 

* Ακολουθεί ένα μίνι – φωτορεπορτάζ από την προπόνηση των Νέων του Σίτι, αργά το απόγευμα της Πέμπτης 3 Μαρτίου 2022, στο γήπεδο Οριζομύλων.

 

 

 

CITTIM

Στις φώτο, αριστερά ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω Άρης Παλτόγλου με τον προπονητή Σταύρο Μπαϊράμη και δεξιά ο ισχυρός παράγοντας της ΠΑΕ με τον Βασίλη Μονεμβασίτη

 

 

NECTΟΚ

 

 

 

pr1

 

 

pr2

 

pr3

 

pr4

 

pr5

 

 

RAKOK

 

 

pr6

 

pr7

 

pr8

 

pr9

 

pr10

 

 

perfffokma

 

 

pr11

 

pr12

 

pr13

 

pr14

 

pr15

 

 

YESSNEW

 

 

pr16

 

pr17

 

pr18

 

pr19

 

pr20

 

 

SPILNEW

 

 

pr21

 

pr22

 

pr23

 

pr24

 

pr25

 

pr26

 

 

MAGNEWWW21

 

 

pr27

 

pr28

 

pr29

 

pr30

 

pr31

 

pr32

 

 

PLATMAKETA

 

 

pr33

 

pr34

 

pr35

 

pr36

 

pr37

 

pr38

 

CITPR 5d1

 

 

NECTΟΚ