“ΙΠΠΟΤΕΣ” ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

arxcitt

 

 

…«Ιππότες» ήταν στην Ρόδο, οι Νέοι (Κ20) της ΠΑΕ Αιγάλεω, οι οποίοι σήμερα το μεσημέρι 12 Μαρτίου 2022, πέτυχαν μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-1, στο «Σμαραγδένιο» νησί, επί της γηπεδούχου Ρόδου, για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2.

Οι παίκτες του Σταύρου Μπαϊράμη, που προερχόντουσαν από την εντός έδρας ήττα (1-2) της 1ης αγωνιστικής με την Κηφισιά, έβγαλαν χαρακτήρα και έφτασαν εύκολα, άνετα και δίκαια στο τελικό 1-3.

Το Σίτι ήταν κυρίαρχο από το ξεκίνημα της συνάντησης και δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους.

Στο 23΄ ο Ραυτόπουλος Δ. με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-1, ενώ στο 33΄, ο ίδιος παίκτης, με ψαλιδάκι, μετά από κόρνερ του Παλτόγλου, έκανε το 0-2. Στο 41΄ η Ρόδος με πέναλτι μείωσε σε 1-2, ενώ στο 44΄ ο Ραυτόπουλος Δ., είχε δοκάρι για το Αιγάλεω.

Το Αιγάλεω μπήκε δυνατά και στην επανάληψη. Στο 48΄ ο Παλτόγλου εκτέλεσε κόρνερ και ο Φωτεινός με κεφαλιά «έγραψε» το τελικό 1-3.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Χριστοδουλίδης, Τσουμπακόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Πρίφτης, Φωτεινός, Παλτόγλου, Βέσελι, Ραυτόπουλος Δ., Ζούτας, Σαρρής, Κόκκας. Αγωνίστηκαν και οι Κάστορας, Ευθυμιάτος, Ραυτόπουλος Β.,  Δημητρακόπουλος.

 

* Η αποστολή του Αιγάλεω πέταξε για την Ρόδο σήμερα το πρωί στις 8:50 από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ από νησί της Δωδεκανήσου η πτήση επιστροφής για την Αττική, είναι προγραμματισμένη σήμερα απόγευμα Σαββάτου 12 Μαρτίου 2022, στις 19:50.

 

 

MESSOMM1

 

 

NECTΟΚ